U Velikoj Črešnjevici ove godine 2. Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku: Požurite s prijavama, broj ekipa je ograničen

I ove godine u organizaciji Mjesnog odbora Velika Črešnjevica, a pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice općine Pitomača, te u sklopu proslave Dana općine – Vidova 2023. održat će se 2. Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku.

Turnir će se ove godine održati u četvrtak, 22. lipnja s početkom u 10 sati na odbojkaškom terenu u Velikoj Črešnjevici koji se nalazi iza društvenog doma.

Okupljanje ekipa je od 9 sati, a sve ekipe bit će upoznate s pravilima na kratkom sastanku prije početka samog turnira. Igra se s četiri igrača u polju (uz dozvoljenog jednog igrača kao zamjenu). Igrat će se na dva dobivena seta od 15 poena, a u slučaju neriješenog rezultata treći set igra se do 11 poena. Dimenzije odbojkaškog terena su 8×16 metara. Broj ekipa ograničen je na 12 kako bi se stigle odigrati sve utakmice i dodijeliti nagrade.

Dvanaest ekipa bit će podijeljeno u četiri skupine po tri ekipe gdje će posljednjeplasirana ekipa ispasti, a ostale nastaviti borbu za finale po KO sistemu. Ekipe mogu biti muške, ženske i miješane.

Kotizacija iznosi 5 eura po članu ekipe, a za sve sudionike osigurani su hrana i piće. Najbolje tri ekipe dobit će pehar i medalje, dok će četvrtoplasirana ekipa dobiti pehar. Isto tako, bit će organizirane i slobodne sportske aktivnosti za djecu uz obavezni roditeljski nadzor.

Ekipe se mogu prijaviti do 21. lipnja ili do popunjenja limita, a prijaviti ju možete na brojeve mobitela: Filip – 098 174 6031 ili Luka – 099 876 5782 (Viber/Whatsapp).

Organizator ima pravo na promjenu satnice odigravanja, a u slučaju lošeg vremena turnir će se održati u nedjelju, 25. lipnja.

Kako je bilo na prošlogodišnjem turniru možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content