Udruga žena i DVD Lila ponovno se iskazali u humanom djelovanju: Donirali igračke za Dječji vrtić Lipa u Čačincima i KBC Zagreb

Udruga žena Lila još se jednom iskazala u humanitarnom djelovanju, donirala je igračke, plišance i slikovnice koje su potom u suradnji s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Lipa odvezle u KBC Zagreb kako bi bolesnoj djeci barem malo uljepšali bolničke dane i odagnale misli od bolesti.

Ove vrijedne žene nisu stale na tome, kako je nevrijeme koje je poharalo Čačince s obilnom količinom kiše uništilo Dječji vrtić Lipa, opet su se organizirale i krenule u pomoć. Vrlo brzo skupio se veliki broj boja, blokova, slikovnica, dječja kuhinja i kućica za lutke, puzzli, lopti, lutaka, autića i još puno toga. Vlastitim automobilima sve su prevezle i predale u Dječji vrtić Lipa kako bi uljepšale djeci njihov boravak u vrtiću.

Ova hvalevrijedna udruga djeluje humanitarno i vrlo je aktivna na području Našica, ali ovim činom su pokazale da izlaze izvan okvira grada i pomažu gdje god je potrebno što ih svrstava u sam vrh humanosti i socijalne osjetljivosti, jer su pokazale da su spremne pomoći u svakom trenutku.

(www.icv.hr, eš)

Foto 2 9
Foto: Udruga žena Lila

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content