Doznajte koje su ekipe na 25. županijskom natjecanju vatrogasne mladeži održanom u Turanovcu, izborile plasman na Državnu završnicu

Naselje Turanovac u općini Lukač danas (subota) je bilo domaćin 25. županijskog natjecanja vatrogasne mladeži koje je organizirala Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije.

Na natjecanju je sudjelovalo 270 mladih vatrogasaca raspoređenih u sedam ženskih i jedanaest muških ekipa, a natjecali su se u kategorijama vatrogasne štafete i vatrogasnog poligona.

Ovo se natjecanje bodovalo, a tri najbolje ženske i tri najbolje muške ekipe izborile su plasman na Državno natjecanju vatrogasne mladeži koje će se ove godine održati u Novalji na otoku Pagu.

U ženskoj kategoriji najuspješnija je bila ekipa DVD-a Vukosavljevica, ispred DVD-a Gornje Bazje i DVD-a Bakić. U muškoj konkurenciji prvo je mjesto osvojila ekipa DVD-a Gornje Bazje 1, ispred DVD-a Turnašica i DVD-a Sladojevci.

Osim njih,natjecale su se i ekipe DVD-a Virovitica, DVD-a Dugo Selo Lukačko, DVD-a Kozice, DVD-a Špišić Bukovica, DVD-a Slatina, DVD-a Veliki Rastovac i DVD-a Suhopolje.

Izvan konkurencije natjecale su se muške ekipe DVD-a Sedlarica i DVD-a Otrovanec, a Sedlarica je osvojila prvo mjesto ispred DVD-a Turnašica i DVD-a Sladojevci.

Na natjecanju koje je održano na nogometnom igralištu NK Turanovac, sudjelovalo je i 80 vatrogasaca zaduženih za logistiku, a uz predsjednika Vatrogasne zajednice VPŽ Željka Palkovića i zapovjednicu Mateju Fras Venus, na natjecanju je ispred Hrvatske vatrogasne zajednice nazočio i Mladen Kanižaj, zapovjednik JVP Čakovec. Tom prigodom sve nazočne pozdravila je i predsjednica Vatrogasne mladeži VPŽ, vatrogasna časnica 1. klase u DVD-u Gornje Bazje, Marina Blažević.

(www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content