Grupa Dalmatino svojim hitovima oduševila brojnu publiku i uveličala proslavu 794. rođendana grada Našica

U sklopu proslave Dana grada Našica i blagdana sv. Antuna Padovanskog, sinoć (utorak) je na pozornici u samom centru nastupila popularna hrvatska grupa Dalmatino i svojim najvećim hitovima oduševila mnogobrojnu publiku i tako na najljepši način obilježila proslavu 794. rođendana grada Našica. Posjetitelji svih generacija uživali su u dvosatnom koncertu ove splitske grupe, kojoj je predgrupa bio Dora band.

Od kad su izdali svoj debitantski album Cukar i sol 2001. godine, koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost.

Vokal Ivo Jagnjić i bunbnjar Zdravko Sunara tom su se prigodom osvrnuli na brojne uspjehe i rekli kako sada uživaju u plodovima mukotrpnog rada, te istaknuli kako su njihove pjesme, od kojih su neke nastale i prije 20 godina, stekle popularnost kod publike koju čine sve generacije.

– Drago nam je da smo ugostili grupu Dalmatino koja je odradila vrhunski koncert i zabavila Našičane i njihove goste, a mi s programom proslave Dana grada nastavljamo dalje s brojnim manifestacijama. Ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane da posjete naše manifestacije koje će se održavati narednih dana – izjavili su iz Turističke zajednice grada Našica.

(www.icv.hr, eš, foto: E. Šubić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content