Ivana Radočaj Tokić nova je ravnateljica Dječjeg vrtića “Palčić” Orahovica

Dječji vrtić “Palčić” Orahovica dobio je novu ravnateljicu, 41-godišnju Ivanu Radočaj Tokić, dosadašnju odgojiteljicu koja u ovom vrtiću ima 18 godina radnog staža.

– Volim ovaj grad i ovaj vrtić ima veliki potencijal, a osobito kada se preselimo u novu adaptiranu zgradu vrtića koja je još u radovima. Ima jako puno posla, ali bit će lijepo kada se vratimo i kada budemo mogli primiti veći broj djece te zaposliti dodatne odgojitelje- rekla je nova ravnateljica.

Krenuli su i novi upisi djece te, kako kaže, trebaju organizirati i rad tijekom godišnjih odmora. Prvi cilj im je preseliti se u zgradu vrtića gdje će dobiti i sportsku dvoranu, ali i dodatnu prostoriju za još jednu skupinu djece.

– Važno je da program bude temeljen na timskom radu između svih zaposlenih u vrtiću, s ciljem stalnog unaprjeđivanja i razvoja. Potrebno je podržati ono što je vrijedno, saslušati ljude te u procesu stalnog preispitivanja i vrednovanja utjecati na razvoj vrtića kako bi roditelji i odgojitelji bili zadovoljni, a ponajprije djeca- istaknula je Radočaj Tokić.

U budućnosti planiraju ponuditi nove programe poput vjerskog odgoja, engleskog jezika, sportskog programa te organizirati radionice za roditelje s temama koje su karakteristične za odgojne probleme u razvojnim fazama djeteta. Želja im je da svi skupa stvore ozračje prihvaćanja, tolerancije, profesionalne kompetencije i timskog djelovanja.

– Želim zahvaliti našoj dugogodišnjoj bivšoj ravnateljici Borislavi Kordoš koja je uspješno vodila ovaj vrtić četiri mandata s puno ljubavi, volje i energije- rekla je nova ravnateljica te najavila kako će uskoro sudjelovati u gradskoj manifestaciji Orahovačko proljeće za koju će se i ove godine posebno potruditi s cvjetnim kostimima kako bi djeca iz DV Palčić bila najljepša u cvjetnoj povorci.

(radioorahovica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content