Još jedan teniski vikend u Đurđevcu: Mladi tenisači ostvarili odlične rezultate

U organizaciji Teniskog kluba Đurđevac, ovog vikenda odigran je regionalni turnir do 9 i 10 godina iz kalendara Odbora Sjever na kojima je nastupilo četrdesetak igrača.

Turnir je otvorio predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca Ivan Juričić koji je svim natjecateljima poželio puno uspjeha i sportske sreće na turniru.

Pobjedu na desetki kod dječaka odnio je Vito Pavliček iz TK Križevci. Andrej Bartovčak zauzeo je treće mjesto, a Aleksandar Bartovčak drugo mjesto brončane grupe.

Jakov Lukanec zauzeo je treće mjesto srebrne grupe, dok se Mijo Markovica plasirao u zlatnu grupu gdje je zauzeo treće mjesto.

Kod djevojčica pobjedu je odnijela Lara Marenić iz TK Virovitice, a njezina sestra Petra osvojila je prvo mjesto u brončanoj skupini.

Franka Širec iz TK Đurđevac, koja je debitirala, upisala je i prvu pobjedu te zauzela drugo mjesto brončane grupe. 

Na osmici su nastupili i najmlađi članovi TK Đurđevac: Mia Pavec, Amalia Frtalic, Marijo Prilika, Ana Makar, Matilda Martinčić, Stjepan Senjan, Jan Kokotić, Josip Zalara, Karlo Lauš i David Ćurić i osvojili niz bodova.

U nedjelju je teniski vikend nastavljen devetkom, a snage je odmjerilo 24 igrača. U finale se probio Jakov Lukanec od kojeg je bolja bila Virovitičanka Lara Marenić. U zlatnu, najjaču grupu, se probio i Andrej Bartovčak, a zaustavljen je u četvrtfinalu. Mia Pavec je u zelenoj grupi došla do finala.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

(djurdjevac.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content