KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani “Nevjerovatni Maksim”, akcijske filmove “Flash” i “Transformers: Uspon zvijeri” te ratni “Sisu”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove!

Program velike dvorane

NEVJEROVATNI MAKSIM
– animirani, avantura

Petak, 16.6. u 18 sati
Subota, 17.6. u 18 sati
Nedjelja, 18.6. u 18 sati

Maksim je ulični mačak koji osmisli prijevaru za zarađivanje novca sprijateljivši se sa skupinom samoukih štakora koji govore. Kad Maksim i glodavci sretnu knjiškog moljca po imenu Malicia, njihova mala prevara ubrzo propadne. Maksim govori ljudima u gradu da imaju pošast štakora koji teroriziraju građane i uvjeri ih da plate Keithu da ih odvede izvan grada gdje se otkriva da su štakori razumni i pismeni i surađuju s Keithom i Maksimom na prevari više gradova. Zatim kreću na put u gradić Bad Blintz koji pati od nedostatka hrane i gdje hvatači štakora nisu uspjeli pronaći razlog nestanka hrane. Pokušavajući se infiltrirati u tunele ispod grada, štakori primjećuju da tamo nema lokalnih štakora unatoč njihovim tragovima. Pronalaze zamku koja hvata štakore žive. Darktan, njihov vođa, zarobljen je unutra. U međuvremenu, Maksim je ušao u gradonačelnikovu kuću i kada ga Keith pokuša pronaći, susreću gradonačelnikovu kćer Maliciju koja brzo zaključuje, nakon što je vidjela štakora Sardinesa koji pleše step, da oni stoje iza nedavne pošasti štakora u obližnjim gradovima i prijavljuje se u vojsku pomoći im da otkriju razloge za nestašicu hrane u gradu.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

FLASH
– akcija, avantura, fantazija

Petak, 16.6. u 20 sati
Subota, 17.6. u 20 sati
Nedjelja, 18.6. u 20 sati

Omiljeni član Lige pravde, The Flash, ovog ljeta dobiva svoj prvi samostalni film, u režiji Andyja Muschiettija, s Ezrom Millerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg DC heroja. Da nas očekuje prava ljetna akcijska poslastica dokazuje i činjenica da će u novom film veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Batman svih vremena – Michael Keaton. Svjetovi se sudaraju u dok Barry Allen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vrijeme kako bi promijenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju obitelj nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

TRANSFORMERS: USPON ZVIJERI
– akcija, avantura, znanstvena fanstastika

Petak, 16.6. u 19 sati
Subota, 17.6. u 19 sati
Nedjelja, 18.6. u 19 sati

Transformers: Uspon zvijeri povratak je akcijskom spektaklu uz nove Autobote i brojne glumačke zvijezde. Franšiza koja je oduševljavala gledatelje diljem svijeta iznova vodi u nezaboravnu pustolovinu, ovoga puta s radnjom u 90-im godinama i novom vrstom Transformera, Maximalima, koji ulaze u postojeću bitku između Autobota i Decepticona.

Cijena ulaznice: 4 eura

SISU
– akcija, ratni

Petak, 16.6. u 21 sat
Subota, 17.6. u 21 sat
Nedjelja, 18.6. u 21 sat

Kada mu nacisti ukradu zlato ubrzo shvaćaju da nije riječ o običnom rudaru. Iako ne postoji doslovni prijevod finske riječi “sisu”, ovaj bivši komandos će utjeloviti što sisu predstavlja: suludu hrabrost i odlučnost u suočavanju s naizgled nemogućim izazovom. I bez obzira na prepreke koje nacisti stavljaju pred njega, on će ići do kraja kako bi vratio svoje zlato – čak i ako to znači ubijanje svakog nacista koji mu se nađe na putu.

Cijena ulaznice: 4 eura

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content