“Lavovi” DVD-a Virovitica najuspješnija vatrogasna ekipa na 42. Memorijalu Mirka Kolarića u Varaždinu

Otkako je muška B ekipa Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Virovitice postala na vatrogasnom natjecanju u Varaždinu prvak države, nižu se samo uspjesi.

Mjesto radnje vatrogasnog natjecanja opet je bio Varaždin, ali ovog puta riječ je o 42. vatrogasnom turniru, odnosno Memorijalu “Mirko Kolarić”, koji se svake godine održava u počast učitelju hrvatskog vatrogastva. Na ovom, najprestižnijem i po uvjetima za nastup najkvalitetnijem vatrogasnom natjecanju u Hrvatskoj, Virovitičani su osvojili prvo mjesto.

-Muška B ekipa našeg DVD-a opet je bila prva i tako skupila korisnih 20 bodova. Riječ je o prvom od tri turnira unutar Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koji se održavaju od lipnja do kolovoza ove godine, a bodovi sa sva tri turnira zbrajaju se i čine konačnu rang listu. Sljedeći turnir održava se idućeg tjedna u Ivanić – Gradu, a treći tijekom kolovoza u Desnom Trebarjevu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Nakon toga će se u Trebarjevu proglasiti najuspješnije ekipe i u konačnici saznati u koji rang spadamo. Na neki način to će biti i rezime rada vatrogasnih ekipa tijekom godine. Iza nas je dosta natjecanja, a prije ovog u Varaždinu, nedavno smo bili i prvaci Kupa “Za Štefinu” koje je prije dva tjedna održan u Turnašici u općini Pitomača. Dečki redovno treniraju, dobro su raspoloženi i ne vidim razlog da ne nastavimo i dalje s uspješnim nizom – rekao nam je zapovjednik ekipe, ujedno i zapovjednik DVD-a Virovitica Miroslav Čubrlo.

(www.icv.hr, bs)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content