Papučka krijesnica zasvijetlila u Velikom parku u Voćinu: Manifestacija oduševila i velike i male

U Velikom parku u Voćinu, nasuprot Geo Info centra, jučer (subota) je održana prva Papučka krijesnica. Riječ je o događaju kojeg je uz podršku lokalnih udruga organizirala TZP Vrata Papuka.

Papučka krijesnica osmišljena je kao velika ljetna zabava u prirodi namijenjena svima, ali ponajviše obiteljima s djecom. U 16 sati je započeo događaj s igrama i aktivnostima poput pronalaženja blaga, skakanja u vreći, povlačenja užeta i oslikavanja lica, u kojima su sudjelovali ne samo djeca, već i njihovi roditelji.

Na prvoj Papučkoj krijesnici, posjetitelji su imali priliku kušati raznolike vrste ulične hrane, uključujući sendviče s vučenom svinjetinom, hot-dogove te slatke i pržene palačinke. U sumrak, prostor je ispunio zvuk AurA Banda, dok se kasnije, s jačanjem mraka, u plamenu uzdigao tradicionalni ivanjski krijes.

Na događaju su se sa svojim proizvodima i rukotvorinama predstavili Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Jaglac” Orahovica, OPG Marić i Udruga pčelara “papuk” Voćin. A uz sklopu Papučke krijesnice Park prirode Papuk ponudio je 50 posto popusta na obiteljske ulaznice svim posjetiteljima Geo info centra.

(www.icv.hr, mpe, foto: LM Digital)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content