PIONIRI Virovitica uvjerljivo obranila naslov prvaka u uzrastu U-9

Jučer (četvrtak) je na terenu s umjetnom travom sportskog centra Vegeška odigrana utakmica 14. kola 1. županijske lige U-9 između Virovitice i Graničar Okrugljače.

Domaća momčad došla je do uvjerljive pobjede 10:1. Tri zgoditka postigao je vodeći klupski i drugi strijelac lige Adam Spudić, dva puta suparničku mrežu pogodio je Fran Obrovac, a po jednom su se u domaćoj ekipi u strijelce upisali Matej Vokurka, Matej Šuper, Jakov Benčina, Matej Taboršak i Dino Jadan. Jedini pogodak za gostujuću ekipu postigao je Luka Balogović.

Nakon utakmice virovitičko-podravski župan Igor Andrović domaćoj ekipi uručio je pehar i medalje za osvojeni drugi uzastopni naslov prvaka. Ekipa NK Virovitica u 14 kola upisala je svih 14 pobjeda. Virovitički “narančasto-crn” su postigli 84, a primili samo šest pogodaka.

Prvi strijelac ekipe je Adam Spudić s 35 zgoditaka. Marin Buđak postigao je 12, Jakov Benčina 10, Fran Obrovac 7, Dino Jadan i Matej Šuper po 5, Matej Taboršak i Matej Vokurka po 3 te Toni Jakočić, Miho Ilić i Leo Štefanec po jednog, dok je jednom svoj mrežu pogodio suparnički igrač. Ekipu je i ove sezone uspješno vodio trener Milorad Šipka.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content