Proslavljen Dan škole OŠ Davorin Trstenjak Čađavica: Naj učenica Ela Žuženić

Priredbom za kraj nastavne godine danas (utorak) je u mjesnom domu u Čađavici proslavljen Dan škole OŠ Davorin Trstenjak Čađavica.

Uz brojne roditelje, ovoj svečanoj priredbi nazočili su i načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, načelnik općine Sopje Berislav Androš i ravnateljica škole slavljenika Ksenija Žunec koja je na početku pozdravila sve nazočne te im zaželjela dobrodošlicu.

Svojim izvedbama u prepunom mjesnom domu predstavili su se učenici i učenice Matične škole Davorin Trstenjak Čađavica, te područnih škola Ilmin Dvor, Noskovci i Sopje.

Proslava Dana škole bila je i prilika da se nagrade učenici, nastavnici te svi ostali koji su svako na svoj način pomogli u radu škole.

Tako je simboličnu nagradu za naj učenicu generacije iz ruku ravnateljice primila Ela Žužinić, a kojoj će glavna biti uručena na svečanosti “Zbogom školo do jeseni”.

Pohvalnice i simbolične nagrade su uručene i sljedećim učenicima: najboljoj učenici 2. razreda MŠ Čađavica Karli Bučanac, najboljoj učenici 1. razreda MŠ Čađavica Teni Vrlika, najboljoj učenici 3. razreda MŠ Čađavica Irini Budimir, najboljoj učenici 4. razreda MŠ Čađavica Lani Šošić, najboljoj učenici u kombinaciji 2. i 3. razred u PŠ Sopje Tei Šipoš, najboljem učeniku u kombinaciji 1. i 4. razred PŠ Sopje Petru Mikiću, najboljoj učenici PŠ Ilmin Dvor Miji Mudri, najboljoj učenici PŠ Noskovci Josipi Sopjanac, najboljoj učenici 5. razreda MŠ Čađavica Lani Pejić, najboljoj učenici Š razreda MŠ Čađavica Teni Kokorić, najboljoj učenici 7. razreda MŠ Čađavica Mariji Erdec, te najboljoj učenici 8. razreda MŠ Čađavica Karli Kantak.

Zahvalnice za 25 godina rada u školi dobile su Tamara Španić i Jozepović, zahvalnicu za 20 godina rada u školi dobila je Jasna Simonović, zahvalnicu za 15 godina rada u školi dobila je Ana Vražić, zahvalnice za 10 godina rada u školi dobile su Marina Čiček, Andrea Prelog Vujić i Andrea Bračun. Zahvalnica povodom Dana škole bit će uručena i pročelnici Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju VPŽ Martini Bunić koja zbog drugih obaveza nije mogla nazočiti ovoj maloj svečanosti, kao i Virovitičko-podravskoj županiji. Također, zahvalnice su za doprinos u radu ove odgojno-obrazovne ustanove dobili i: Marina Kurdi, Marinko Jukić, Slobodan Cvetičanin, Emina Benija Šomođi, Marijana Obšivač, Jasna Horvat, Lidija Šipoš, Maja Granjaš, Nataša Marić, Nataša Brezovčan, Slaven Erceg, Kruno Matijanić, Danijele Đunđek, Sandra Sokačić i Biljana Kovač.

Pohvalnice, zahvalnice i nagrade uručili su načelnici Mirko Rončević i Berislav Androš, te ravnateljica Ksenija Žunec.

Proslava Dana škole OŠ Davorin Trstenjak Čađavica započela je jučer (ponedjeljak) kreativnim radionicama, sportskim natjecanjima i nogometnom utakmicom učenici-djelatnici, a nastavlja se u srijedu i četvrtak u područnim školama Noskovci i Ilmin Dvor.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content