Veterani Virovitice uvjerljivo do naslova prvaka, Matija Feketija najbolji topnik lige s 20 pogodaka

Odigrane su utakmice posljednjeg, 14. kola 1. županijske nogometne lige veterana.

Svečano je bilo u Lukaču, gdje su nogometaši Virovitice, zbog zauzetosti terena u Virovitici, igrali domaću utakmicu sa Suhopoljem. Uoči utakmice povjerenik za veteranska natjecanja Željko Moslavac uručio je kapetanu Virovitice Dariju Duvnjaku pehar za osvojeni naslov prvaka.

Ove sezone “Mikeši” su uz 12 pobjeda imali samo dva poraza i to u posljednjih mjesec dana, kada je pitanje prvaka već bilo riješeno. Postigli su 61, a primili 16 pogodaka. Na kraju su osvojili 36 bodova, 13 više od drugoplasiranog Mikleuša.

U posljednjoj utakmici Virovitica je pobijedila Suhopolje rezultatom 4:0. Dva pogotka postigao je Luka Mlinarić, a po jednom su poentirali Matija Feketija i Dario Duvnjak.

Virovitica je dala i prvog strijelca lige, Matiju Feketiju, koji je postigao 20 zgoditaka. Matija se okitio titulom najboljeg strijelca iako zbog ozljede nije odigrao sve utakmice.

Papuk Osječko 1664 odnio je sva tri boda iz Gradine pobijedivši domaću momčad 3:0. Pogotke su postigli Danijel Maha, Saša Smodiš i Dalibor Delić.

Obje utakmice odigrane u ponedjeljak, 29. svibnja završile su podjelom bodova.

Slatina i Standard iz Nove Šarovke remizirali su rezultatom 3:3. Dva pogotka za Slatinu postigao je Miran Janečić, a jednog Nino Grgurić, dok je u gostujućim redovima dvostruki strijelac bio Igor Dunković, a jednom je domaću mrežu pogodio Ivan Kovač.

Na terenu Sportskog centra TVIN, domaći NO Limit TVIN i Mikleuš odigrali su 2:2. Pogotke za domaću momčad postigli su Ivan Čavar i Slaven Slanac, dok su gostujući strijelci bili Dejan Krupa i Darko Kokoška.

Za odigrati je ostala još odgođena utakmica između Suhopolja i Slatine, ali ona odlučuje samo o poretku Slatine, Suhopolja i No Limit TVIN-a.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content