Virovitičanin Luka Moslavac na kontrolnom okupljanju Kauboja: Čast mi je i privilegija što sam u reprezentaciji

U Zagrebu se danas (utorak) okupila muška seniorska rukometna reprezentacija.

Na kontrolno okupljanje pozvani su igrači, koji su do sada bili na širem popisu reprezentativaca. Na njih izbornik Goran Perkovac računa za reprezentativne akcije u idućem razdoblju.

Na okupljanja su se odazvali: FILIP PERIĆ (SESVETE), VLADIMIR GOŠIĆ (RUDAR), FRAN LUČIN (VOJVODINA), DAVOR ĆAVAR (PPD ZAGREB), ANTE IVANKOVIĆ (CELJE PIVOVARNA LAŠKO), LUKA MOSLAVAC (NEXE), MATEJ HRSTIĆ (LIMOGES),IVANO PAVLOVIĆ (IZVIĐAČ LJUBUŠKI), PATRIK MARTINOVIĆ (CELJE PIVOVARNA LAŠKO), FRAN MILETA (NEXE), TOMISLAV KUŠAN (LIMOGES), GIANFRANCO PRIBETIĆ (NEXE), GOTI MARIČIĆ (TROGIR), PAOLO KRALJEVIĆ (PPD ZAGREB), BORNA MANCI MIČEVIĆ (NEXE).

O cilju okupljanja nešto je rekao izbornik Perkovac.

-Žao mi je što je dio igrača otkazao dolazak na ovo okupljanje, ali mi je isto tako drago što je veći dio njih došao i jedva čekam da počnemo trenirati. Mislim da među ovim igračima ima dosta potencijala. Trenirat ćemo obranu, napad, kontru i polukontru, sve elemente koje inače radimo s reprezentacijom. Želim vidjeti kako dečki podnose zahtjevne treninge na nivou koji mi želimo. Mi očekujemo Hvatsku koja mora biti puno bolja nego do sada – najavio je izbornik Goran Perkovac.

Svoje prve impresije u seniorskoj reprezentaciji iznio je Virovitičanin, koji već dvije sezone igra za NEXE, Luka Moslavac.

-Bila mi je čast i privilegija kad me izbornik stavio na popis. Ovo mi je prvi puta da sam pozvan u seniorsku reprezentaciju te će mi ovo biti dodatna motivacija da se izborim za reprezentativni dres. U ovih pet dana svi ćemo imati motivaciju da se pokažemo izborniku u najboljem svjetlu. Ova izbornikova ideja je dobra, kako bi vidio na koje igrače može ozbiljno računati u budućnosti – na početku okupljanja zaključio je Moslavac.

Reprezentativci će trenirati u Zagrebu do 18. lipnja.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content