Predsjednik i glavna tajnica HSP-a, Nikica Augustinović i Marina Logarušić, posjetili Slatinu

U predviđenom posjetu slavonskim županijama, danas (utorak) su Virovitičko-podravsku županiju posjetili predsjednik Hrvatske stranke prava Nikica Augustinović i glavna tajnica stranke Marina Logarušić.

U Slatini, konferencijskoj dvorani Posjetiteljsko-interpretacijskog centra EPIcentar Sequoia dočekali su ih predsjednik Županijskog vijeća HSP-a VPŽ i povjerenik HSP-a za Virovitičko-podravsku županiju Mato Bubaš i predsjednik Gradske podružnice HSP-a Slatina Pavo Tutenov, te članovi tijela Županijskog vijeća HSP-a VPŽ.

Razlog posjeta bio je ukazivanje na trenutno političko stanje, kao i aktualno stanje koje je prouzročilo nedavno nevrijeme, a ukazali su i na gospodarsku i demografsku problematiku u Slavoniji, o čemu su govorili na radnom sastanku. Također, kako je izjavio predsjednik stranke Nikica Augustinović, dolazak u Slatinu je planiran ujedno i kao početak kampanje za parlamentarne izbore, koji će biti održani sljedeće godine. Glavna tajnica Marina Logarušić napomenula je kako su u tijeku razgovori sa Domovinskim pokretom kao potencijalnim koalicijskim partnerom za nadolazeće izbore, te da bi se sve o tome trebalo znati do kraja tekućeg mjeseca.

Predsjednik Županijskog vijeća HSP-a VPŽ Mato Bubaš zahvalio je gostima što su upravo Virovitičko-podravsku županiju odabrali kao prvu u obilasku Slavonije.

Nakon održanog radnog sastanka, čelnici HSP-a zajedno su sa svojim domaćinima odali počast poginulim, nestalim i preminulim hrvatskim braniteljima polaganjem lampiona ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Parku 136. slatinske brigade.

(adf; Foto: D. Fišli, M. Feldi)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content