U povodu 50 godina kampova u Evanđeoskoj pentekosnoj crkvi “Betanija” Orahovica održan koncert grupe October lite

U povodu 50 godina kampova u Evanđeoskoj pentekosnoj crkvi ”Betanija” Orahovica, na pozornici u središtu grada održan je koncert grupe October lite iz Čakovca. Uz koncert kamperi su građanima besplatno dijelili fritule, palačinke i limunadu, a na početku večeri svima se obratio voditelj kampa Ratko Medan:

– Moje srce je danas najveće, 50 godina je iza ovog velikog i prekrasnog kampa u Betaniji u Orahovici. Ja sam ovdje punih 25 godina i svake godine dolazim u ovaj prelijepi grad, u njemu doista uživam i činim sve kako bi svi kamperi shvatili u kakvom jedinstvenom prirodnom okruženju provode dio svoga ljeta. Hvala svima koji su bili uz nas sve ove godine i vjerujem da zajedno nastavljamo i dalje– rekao je Medan, a potom je nazočne pozdravio i orahovački gradonačelnik Saša Rister:

– Poznato je koliki niz godina pastor ove crkve, naš Orahovčanin Slobodan Stojković, dovodi ljude iz cijelog svijeta u Orahovicu. To je jedna neprocjenjiva promocija našeg grada i ja mu se od srca zahvaljujem kao i svim tim ljudima koji dođu i uvijek daju dio sebe gradu, pomognu udrugama, daruju krv i puno toga lijepog učine. Čestitam im 50 godina vjernosti kampu i siguran sam da će još dugi niz godina boraviti u Orahovici– rekao je Rister.

Momci iz Međimurja oduševili su svojom svirkom, a proslava je nastavljena u kampu uz crkvu Betanija.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content