2. ŽNL ZAPAD Uvjerljive pobjede Sloge i Aršanja, Stara Brezovica slavila u Turnašici, Otrovanec bolji od Bušetine 1947.

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 1. kola 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad.

Najuvjerljiviju pobjedu upisali su nogometaši Sloge iz Dugog Sela Lukačkog koji su slavili na gostovanju u Bačevcu. Domaća momčad povela je zgoditkom Zvonimira Juhasa u 8. minuti, no do odlaska na odmor vratar Brane Ivan Koščak pet je puta vadio loptu iz mreže. Tri zgoditka za Slogu postigao je Dejan Mioljević, a po jednog David Bakić i Nikola Šerepac. Bakić i Šerepac bili su strijelci i u nastavku, a pogodak je u drugom dijelu postigao i Hrvoje Đurašević. Dodajmo kako je Brana utakmicu započela s 9 igrača.

Uvjerljiv je bio i Aršanj u Okrugljači. Slavili su gosti s 5:0, a strijelci su bili Hrvoje Filipović, Martin Šubić, Lucijano Balija, Branko Rašeta i Mateo Popec

U gostima je slavila i Stara Brezovica. Turnašica je prva došla do pogotka, strijelac je bio Martin Kalenik u 14. minuti, dok je u posljednjim trenucima prvog dijela na 1:1 izjednačio Stjepan Brođanac. Drugi dio utakmice bolje su odradili gosti te su došli do pobjede s konačnih 4:1. Golove su postigli Marko Čađavčan, Robert Bilobrk i Leon Viljevac.

Utakmicu u Otrovancu između istoimene domaće momčadi i Bušetine 1947. odlučio je jedan pogodak, a njega je postigao Toni Džanić u 51. minuti za tri boda domaće momčadi.

Rezultati 1. kola:

Otrovanec – Bušetina 1947. 1:0
Brana – Sloga 1:8
Graničar Okrugljača – Aršanj 0:5
Turnašica – Stara Brezovica 1:4

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

rezultati

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content