3. NL SJEVER Virovitičani minimalno poraženi na gostovanju kod Poleta

Novu sezonu u 3. ligi Sjever nogometaši Virovitice su otvorili gostovanjem kod viceprvaka, Poleta u Svetom Martinu na Muri. Gosti iz Virovitice u prvih nekoliko minuta ušli su agresivnije i bili su opasniji od domaće momčadi. Kako je odmicalo vrijeme igrači Poleta preuzimaju inicijativu, ali se gosti uspješno brane. Ono što su propustili zaustaviti gostujući obrambeni igrači, bez problema je bio plijen vratara Virovitice Krešimira Tomljanovića.

Sredinom prvog dijela utakmice opasno je domaćim vratima zaprijetio Crhistian Alberto Tubillas Hernandez. Njegov udarac s dvadesetak metara krajnjim naporom domaći vratar Dino Jambres izbio je izvan terena.

U drugom dijelu nastavilo se igrati u istom ritmu. U 70. minuti Jose Marcos Gomes de Souza izbija sam ispred Jambresa, ali se domaći čuvar mreže odlično snašao i obranio udarac mladog Brazilca.

Crhistian Alberto Tubillas Hernandez u 75. minuti zaradio je drugi žuti karton te su gosti morali nastaviti igrati s deset igrača. Tri minute kasnije, zbog teže ozljede, s terena je iznesen domaći igrač Erik Vincetić. Igrači Poleta kreću na sve ili ništa, što im se isplatilo u 88. minuti kada je Nino Patafta izbjegao pažnji virovitičke obrane i postigao pobjednički zgoditak.

U preostalih deset minuta gosti su pokušali doći do poravnanja, ali bez uspjeha, tako da su treći puta u nizu minimalno poraženi na gostovanju u Svetom Martinu na Muri.

– Šteta, ponovno smo ostali bez bodova u posljednjim trenucima susreta. Domaći igrači su sretno i spretno iskoristili brojčanu prednost i došli do pobjede. Mogu biti zadovoljan prikazanom igrom. Ako nastavimo na toj razini možemo s uspjehom parirati svim suparnicima- nakon utakmice izjavio je trener Krešimir Crvenka.

Polet Sveti Martin na Muri – Virovitia 1:0

Najbolji u gostujućim redovima: Krešimir Tomljanović

(www.icv.hr, mš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content