3. NL SJEVER Virovitičani se vratili nakon dva gola zaostatka: Suvajac u sudačkoj nadoknadi osigurao bod

U drugom kolu 3. nogometne lige Sjever momčad Virovitice na terenu sportskog centra Vegeška remizirala je s Međimurjem iz Čakovca 2:2.

Gosti su u otvaranju utakmice iskoristili dvije pogreške domaće momčadi i došli do prednosti 2:0. Prvo je u osmoj minuti Daniel Turk nakon obrane domaćeg vratara Krešimira Tomljanović odbitak ubacio u mrežu. Pet minuta kasnije Brazilac Matheus de Albuquerque de Souza koristi “poklon” domaćih igrača i postiže drugi gostujući zgoditak.

Domaći nogometaši nisu se predavali, a Davor Sinjaković u 15. minuti se odlično oslobodio pratnje i smanjio gostujuću prednost na 2:1. Domaći nogometaši igrali su od 34. minute s igračem više budući da je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti Leon Lacić – Klarić.

Od početka drugog dijela nogometaši Virovitice dominiraju na terenu, ali bez završnice. Kako je vrijeme odmicalo domaći igrači su bili sve bliže drugom zgoditku, a gosti su se grčevito branili i povremeno iz kontri pokušavali doći do novog zgoditka, ali ih je domaća obrana uspješno blokirala.

Konačno, u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, Mateo Novaković došao je do lopte u gostujućem kaznenom prostoru. Obrambeni igrači Međimurja su ga faulirali, a sudac Marin Ćosić pokazao je na bijelu točku. Trener Međimurja Vjeran Simunić burno je reagirao, pa je zaradio isključenje. Nikola Suvajac bio je precizan iz kaznenog udarca za 2:2. Nakon izjednačujućeg pogotka zbog “dugog jezika” pocrvenio je i predstavnik gostujuće momčadi Branko Mihalović. U preostale tri minute nije došlo do promjene rezultata.

Izuzetno vruće i sparno vrijeme bila je glavna prepreka svim igračima na terenu da pruže još bolju igru.

– Nakon pogrešaka uspjeli smo se vratiti u utakmicu. Nismo se predavali do posljednjeg trenutka i došli do boda. Igru naše momčadi nosio je kapetan Luka Duvnjak- nakon utakmice nam je rekao trener Virovitice Krešimir Crvenka.

(www.icv.hr, mš)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content