3. NL SJEVER Virovitičani u prvom kolu kompletni na noge prošlosezonskom viceprvaku Poletu

Momčad Virovitice novu sezonu u 3. nogometnoj ligi Sjever počinje gostovanjem kod prošlosezonskog viceprvaka Poleta u Svetom Martinu na Muri.

Prošle sezone nogometaši Poleta izborili su sve tri pobjede u susretima s Virovitičanima. U Virovitici je bilo 2:0, a u Svetom Martinu na Muri u jesenskom dijelu 2:1, dok je u proljetnom nastavku Polet pobijedio s minimalnih 1:0.

Kakva su očekivanja pred subotnje gostovanje u virovitičkom taboru, rekao nam je strateg “narančasto-crnih” Krešimir Crvenka.

-U Sveti Martin na Muri putujemo u kompletnom sastavu. Nema ozlijeđenih niti kažnjenih igrača. Nadam se da nam je posljednji poraz u pripremnom razdoblju bio dobra opomena pred početak ligaškog natjecanja – istaknuo je Crvenka.

Tijekom ljeta došlo je do izmjena u sastavu Virovitice. Iz kluba su otišli iz udarne postave Ivan Krznarić, Domagoj Vučemilović – Jurić i Slaven Marković, dok su došli mladi Mateo Novaković, Luka Sabo, Tin Cader te dvojica internacionalaca, Brazilac Jose Marcos Gomes de Souza i Peruanac Crhistian Alberto Tubillas Hernandez.

U pripremnim susretima virovitička momčad nije bila kompletna, pa će tek prve prvenstvene utakmice pokazati mogućnosti pomlađene momčadi.

Susret prvog kola u Svetom Martinu na Muri sudi Marko Dergez s pomoćnicima Nikolom Ferenčićem i Ivanom Iveljićem, dok će ulogu delegata obnašati Vitomir Geler.

3. NOGOMETNA LIGA SJEVER – 1. KOLO

Petak, 18. kolovoza, u 17:30 sati:

Varteks (Varaždin) – Međimurje 2:0

Subota, 19. kolovoza, u 17:30 sati:

Polet (SMnM) – Virovitica
Podravina (Ludbreg) – Dinamo (Domašinec)
Rudar (Mursko Središće) – Koprivnica
Graničar (Kotoriba) – Pitomača

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content