DANI OPĆINE PODRAVSKE SESVETE 2023. Odigran turnir u odbojci na pijesku: Pobjedu odnijela ekipa “Spremni”

Ovogodišnja proslava Dana općine Podravske Sesvete započela je jučer (nedjelja) na TRC Karaula turnirom u odbojci na pijesku koji je održan u sklopu projekta “Sportom do zdravijeg mene”. Turnir je i ovog puta organizirala SUMA – Udruga za održivi razvoj u suradnji s Općinom Podravske Sesvete i TZP Podravski Peski.

Tako je od 12 prijavljenih ekipa pobjedu odnijela ekipa “Spremni”, drugo mjesto pripalo je ekipi “Cofleki”, dok je treće mjesto zauzela ekipa “Opet mi”.

Nakon odlične i fer igre, uslijedilo je druženje uz dobru klopu za koju se pobrinula Udruga ribiča ŠRK Kečiga iz Podravskih Sesveta.

-Velike pohvale svim igračima na trudu i neprestanoj borbi za titulu najboljeg, no iznimne pohvale onima koji su tu titulu i odnijeli. Da ne ostanemo gladni i bez energije, bili su zaslužni naši ribiči iz ŠRK Kečiga, zato im se ovim putem želimo još jednom zahvaliti na ustupljenoj pomoći. Zahvala i svim volonterima koji su pomogli oko same organizacije i provedbe ove aktivnosti koja je sve popularnija. Hvala svima koji su na bilo koji način podržali naš turnir, a samim time i naš rad. Jedino nam preostaje ići za stepenicu više i organizirati još bolji turnir – kažu iz Udruge SUMA.

(www.icv.hr, ib, foto: Udruga SUMA)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content