Grad Orahovica i ove godine pomaže poljoprivrednicima: Osigurano 20 tisuća eura

Gradonačelnik Orahovice Saša Rister danas (četvrtak) je u prostorijama gradske Uprave potpisao ugovore s OPG-ima s područja grada kako bi mi Grad pomogao u njihovoj proizvodnji i bavljenju poljoprivredom. Grad je ove godine osigurao 20 tisuća eura za poljoprivredu.

– Trudili smo pomoći svima koliko god možemo i sukladno prijavama samo jedan OPG nije prošao natječaju. Zahvaljujem se svim našim OPG-ima koji su se javili na natječaj i vjerujem da ova sredstva onima koji se aktivno bave poljoprivredom itekako znače za daljnji razvoj njihovih poljoprivrednog gospodarstva. Svima želim puno sreće u proizvodnji, ako bude bilo kakvim problema i Grad i osobno smo na raspolaganju– rekao je Rister.

Vlasnici OPG-a itekako su bili zadovoljni nakon potpisivanja ugovora i potvrdili kako im svaki euro dobro dođe u proizvodnji:

– Mi koji smo stalno u polju znamo koliko sve košta i što sve zahtjeva, reći ću, normalno bavljenje poljoprivredom. Zato nam ovakve pomoći više nego dobro dođu i zahvaljujem se Gradu i gradonačelniku što su nam to omogućili– rekao je Rudolf Šalek i Stare Jošave.

Ugovori poljoprivreda 1 Custom

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content