KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte akcije “Gran Turismo”, “Pravednik: Konačno poglavlje” i “Zvuk slobode” te komediju “Pušteni s lanca”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

GRAN TURISMO
– akcija, avantura, drama

Petak, 1. rujna u 19 sati
Subota, 2. rujna u 19 sati
Nedjelja, 3. rujna u 19 sati

Film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača Gran Turisma koji je svojim igračkim vještinama osvojio niz Nissanovih natjecanja kako bi postao stvarni profesionalni vozač trkaćih automobila. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji po cijele dane igra Gran Turismo igre, unatoč prigovorima svojim roditelja. No, kad dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

Cijena ulaznice: 4 eura

PRAVEDNIK: KONAČNO POGLAVLJE
– akcija, triler

Petak, 1. rujna u 21:30 sati
Subota, 2. rujna u 21:30 sati
Nedjelja, 3. rujna u 21:30 sati

Robert se u finalnom nastavku filma nalazi u južnoj Italiji gdje pokušava okrenuti leđa svojoj prošlosti, no, kad shvati da su ljudi s kojima se tamo zbližio pod jarmom lokalnog mafijaša McCall zna što mora učiniti pod svaku cijenu – spriječiti mafiju i spasiti svoje prijatelje…

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

ZVUK SLOBODE
– akcija, biografski, drama

Petak, 1. rujna u 19:30 sati
Subota, 2. rujna u 19:30 sati
Nedjelja, 3. rujna u 19:30 sati

Film govori o istinitoj životnoj priči Timothyja Ballarda, koji je dao otkaz u američkom Ministarstvu domovinske sigurnosti kako bi pomogao spasiti djecu koja su postala žrtve trgovine ljudima u Kolumbiji.

Cijena ulaznice: 4 eura

PUŠTENI S LANCA
– komedija, animirani, avantura

Petak, 1. rujna u 21:45 sati
Subota, 2. rujna u 21:45 sati
Nedjelja, 3. rujna u 21:45 sati

U filmu Pušteni s lanca psi psuju, rade nepodopštine i smišljaju kako se osvetiti lošem vlasniku. Na prvi pogled, Pušteni s lanca je film koji ste vidjeli već toliko puta. Simpatični pas izgubi vlasnika, pa prolazi kroz nevjerojatnu avanturu kako bi mu se vratio… No, ovaj film nema nimalo te pretjerane slatkoće. Kad Reggieja (Will Ferrell), naivnog, nemilosrdno optimističnog border terijera, napusti na opakim gradskim ulicama njegov nevaljali vlasnik Doug (Will Forte), Reggie je siguran da ga njegov voljeni vlasnik nikada ne bi ostavio namjerno. Ali jednom kada se Reggie spoji s bostonskim terijerom koji brzo govori i psuje Bugom (dobitnik Oscara Jamie Foxx), lutalicom koji voli svoju slobodu i vjeruje da su vlasnici naivčine, Reggie konačno shvaća da je bio u toksičnoj vezi i počinje doživljavati Douga kao bezosjećajnog ljigavca kakav je. Odlučni u potrazi za osvetom, Reggie, Bug i Bugovi prijatelji — Maggie (Isla Fisher), pametna australska ovčarka koju je novo štene njenog vlasnika zanemarilo, i Hunter (Randall Park), tjeskobna njemačka doga koja je pod stresom zbog svog posla kao životinje za emocionalnu potporu—zajedno kuju plan i upuste se u epsku avanturu kako bi pomogli Reggieju da pronađe put kući… I natjera Douga da plati odgrizajući stvar koji voli najviše. (Savjet: to nije njegovo stopalo).

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content