Koncert Lu Jakelić u petak u Đurđevcu: Domaćoj publici priredit će koncert za pamćenje

Još nas svega nekoliko dana dijeli od koncerta na koji simpatizeri ove multitalentirane glazbenice, kantautorice, diplomirane komunikologinje i vrsne radijske voditeljice s nestrpljenjem očekuju. Lu dolazi u svoj Đurđevac u kojem će, u sklopu Summer Cock Festivala i na poziv TZ grada Đurđevca, pjevati u petak, na pozornici uz Stari grad.

Umjetnica je to koja se nikad nije sramila reći da je iz Đurđevca, da je tu završila osnovnu i srednju školu, da je njemu posvetila svoje humanitarne akcije, te da je tu u obitelji od malih nogu bila okružena glazbom. Zna se da je tu pjevala u crkvenom i školskom zboru, te da je iz Đurđevca, uz brata Juru i njihov Duo Sonorus i nakon Kukuričeka krenula u glazbene vode, gdje je sad jedna od najpopularnijih izvođača mlađe generacije, s nekoliko nominacija za Porin.

Suradnja s najpoznatijim hrvatskim glazbenicima, koncerti diljem Hrvatske i regije, zapaženi televizijski nastupi i njeni autorski projekti stavili su je na sam vrh liste hrvatskih glazbenika na kojoj je njen rad ocijenjen s najvišim ocjenama. Kantautorica je to koju kritičari opisuju kao drugačijom i inovativnom, a njene autorske pjesme emotivnima, dubokima, misaonima i lako pamtljivima. To potvrđuju njeni albumi Sve o čemu sam šutjela i Šesto čulo, pa je za očekivati da će publika s njom pjevati i njene Domine, Kuću, Zidove, Dužna sam ti barem ovu pjesmu i druge. Poznavajući Lu, sigurno će uz nju biti i gost iznenađenja.

Dođite i uživajte u petak s LU, istinskom zvijezdom domaće glazbe. Koncert počinje u 20,30 sati.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content