Ovogodišnji Memorijalni nogometni turnir “Cah – Novak – Zec – Krmpotić – Cvijanović” pripao domaćem Podgorju

U virovitičkom prigradskom naselju Podgorje jučer (subota) je održan tradicionalni Memorijalni nogometni turnir “Cah – Novak – Zec – Krmpotić – Cvijanović”.

Na turniru su ove godine sudjelovali Sveti Đurađ, Bunjevac – Gavran iz Krivog Puta, veterani No Limit TVIN-a i domaće Podgorje.

Turnir su otvorila dva dugogodišnja prijateljska kluba: Podgorje i Bunjevac Gavran iz Krivog Puta, odakle potječu brojni žitelji Podgorja. Ova prijateljsko-sportska suradnja održava se od 1987. godine u kojoj se domaćinstva izmjenjuju svake godine. Domaća momčad bila je bolja i slavila s konačnih 3:1.

Nakon njih snage su odmjerili Sveti Đurađ i veterani No Limit TVIN-a. Susret je završio rezultatom 1:1, a nakon lutrije jedanaesteraca slavili su veterani.

U utakmici za treće mjesto Bunjevac – Gavran bio je bolji od momčadi Svetog Đurada rezultatom 4:1, dok su u finalnom okršaju nogometaši Podgorja nadigrali veterane No Limita s 4:0 i tako osvojili domaći memorijalni turnir.

Za najboljeg vratara proglašen je Miro Čubrlo (No Limit TVIN), najbolji strijelac bio je Matia Horvat (Podgorje), dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Mateo Jurković (Podgorje).

Pehare i pokale momčadima i najboljim pojedincima podijelili su članovi obitelji preminulih članova NK Podgorje u čiju se počast igra memorijalni turnir i predstavnici domaćeg kluba, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Podgorje Milan Krmpotić, zamjenik župana Marijo Klement i dopredsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Ivan Hajmaši.

Uoči turnira, na Spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima u centru Podgorja položena je buketa i upaljeni su lampioni. Ovim turnirom Nogometni klub Podgorje obilježio je svoju 50. obljetnicu.

(www.icv.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content