Predstavljeno idejno rješenje novog Sportskog centra ”Rupa” u Čačincima

Sportski centar ”Rupa” u Čačincima dobit će novi izgled. Općina je angažirala Arhitektonski ured ARCHIplus iz Virovitice kako bi izradili idejno rješenje novog modernog sportskog centra.

Cilj je mlade od najmlađe dobi usmjeriti na bavljenje sportom, ističe načelnik općine Čačinci Alen Jurenac.

– Bogata sportska povijest koja bilježi uspjehe bilo da se radi o košarci, nogometu, boćanju, sportskom ribolovu ili streličarstvu, brojne civilne udruge te njihova međusobna suradnja Čačince izdvaja u odnosu na druge sredine. Upravo iz tih razloga težnja Općine je da sinergijom sportskih i civilnih udruga već od najranije dobi naše najmlađe mještane usmjeravamo upravo prema njima. U tom cilju jedan od naših koraka u razvoju sporta je i izgradnja Sportskog centra koji će nastaviti ispisivati sportsku povijest i sve što će nam čačinački sport dati kroz kroz buduće pobjede, poraze, sklopljena prijateljstva i ostvarene snove – naglašava Jurenac te dodaje kako se u sklopu Centra, uz sportske, planira održavanje kulturnih priredbi, koncerata i različitih događanja. 

– Sve ono što “Rupa” svojim postojanjem u našem mjestu i srcima svojih mještana odavno zaslužuje – rekao je načelnik Alen Jurenac. Pogledajte idejno rješenje nove “Rupe”. 

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content