Provjera stajališta Bibliobusne službe Virovitičko-podravske županije

Jedna od aktivnosti u sklopu EU projekta Potrubi za knjigu (Ugovor br. UP.02.1.1.15.0081), kojega je Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica provela u razdoblju od 16. 9. 2021. do 15. 9. 2023. godine, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda je postavljanje oznaka na stajališta Bibliobusne službe. Tijekom kolovoza provedeno je testiranje stajališta radi oblikovanja rasporeda dolazaka i zadržavanja bibliokombija.

Testiranje je uključivalo provjeru mjesta za postavljanje oznake stajališta na kojoj će pisati vrijeme i mjesto dolaska te vrijeme zadržavanja. Provjeravali smo primjerenost parkirališnog prostora i sigurnost prilaza te mogućnost spajanja na internet. Osim toga, utvrđivalo se vrijeme putovanja i dnevna razmještaj stajališta. Obišli smo 38 stajališta u 13 općina s pripadajućim okolnim naseljima.

20230811 085315

To su općine: Zdenci, Čačinci, Suhopolje s naseljem Borova, Cabuna i Orešac, Nova Bukovica s naseljem Miljevci, Mikleuš s naseljem Četekovac, Voćin s naseljem Čeralije, Sopje s naseljem Josipovo, Čađavica, Crnac s naseljem Veliki Rastovac, Gradina s naseljem Rušani, Lukač s naseljem Turanovac, Gornje Bazje i Dugo Selo Lukačko, Špišić Bukovica s naseljem Bušetina, Okrugljača, Vukosavljevica i Lozan te naselja Turnašica, Sedlarica, Velika Črešnjevice, Grabrovnica, Dinjevac, Kladare, Otrovanec i Stari Gradac koji su u sastavu općine Pitomača.

Bibliobusna služba Virovitičko-podravske županije bit će službeno osnovana 29. kolovoza 2023., a s radom će započeti sredinom rujna 2023.

20230811 085338

logici potrubi za knjigu

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content