Prvi jesenji Posh Store u subotu: Samo jedan euro po prodajnom izlošku za bolji život u Azilu

Zadnji ljetni i prvi jesenski Posh Store, sajam rabljenih stvari, ove subote organizira Udruga Pobjede sa svojih, kako kažu, 180 pasjih pomagača iz Azila. Naime, sajam rabljenih stvari već se tradicionalno održava prve subote u mjesecu, na livadi kod Rondela u Tvrđi, a nadolazeći sajam organizatori najavljuju kao maestralan, jer će milijun stvari koje su sugrađani i sugrađanke donirali biti izložene s ciljem da nekome drugome uljepšaju dom, izgled, život.

S obzirom na to da se mijenja sezona ljeto-jesen, svi izlošci biti će na raspolaganju za minimalnu donaciju od jednog eura. Iz Udruge Pobjede ističu veliku podršku svojih sugrađana i sugrađanki koji svojim donacijama (između ostalih, i skupljenih na sajmovima rabljenih stvari) pomažu rad Azila pa psi imaju u svojim boksevima bazene, posebnu hranu, redovne šetnje, socijalizaciju i odlaske kod veterinara.

Osim toga,dodaju kako se Udruga Pobjede zalaže i radi na poticanju suosjećajnosti prema planetu zemlji i svim njenim stanovnicima i stanovnicama, recikliranjem, ponovnom upotrebom i prenamijenom stvari, kako bi se smanjio utjecaj na okoliš te vodila briga brinuli o “našem najvećem, zaedničkom domu”.

Udruga Pobjede godinama najveći dio sredstava za rad skuplja iz donacija, a rezultati su itekako vidljivi u samom skloništu, a to potvrđuje preko 360 udomljenih kerovaca koji sretni odlaze iz Azila u svoje domove.

– Osim dolaskom na Posh, ove subote od 10 do 13 sati, te bilo kojim drugim danom od 10 do 18 sati možete doći u sklonište i sami se uvjeriti u rečeno. A tko zna, možda se i vi zarazite volontiranjem ili pak odete kući bogatiji za četiri šape i rep koji će veselo mahati svaki puta kada vas vidi- poručuju iz Udruge Pobjede.

(www.icv.hr, tj, foto: Udruga Pobjede)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content