Skupa “reciklaža”: Pijan iz reciklažnog dvorišta pokušao ukrasti ventilator i druge uređaje, zaustavili ga ograda i policija

Da se neovlašteno “recikliranje” iz reciklažnog dvorišta ne isplati, lekcija je koju će dugo pamtiti 47-godišnji muškarac. On je jučer (nedjelja) u Špišić Bukovici u večernjim satima pokušao ukrasti električne uređaje, točnije ventilator, radio, zvučnik i lampu, koje su drugi odbacili u spremnike reciklažnog dvorišta i odnijeti “na sigurno”. No, u tome su ga omeli alkohol i policija.

Naime, kako je izvijestila PU virovitičko-podravska, policijska je ophodnja u nedjelju navečer oko 19,20 sati u Špišić Bukovici zatekla 47-godišnjeg muškarca koji je pokušao odnijeti “plijen”, a koji je izvadio iz ogradom ograđenog reciklažnog dvorišta.

Iako je uspješno ušao u ograđeno dvorište i preko ograde izbacio uređaje, povratak preko nje nije bio lak zadatak, što zbog umora, što zbog  2,03 promila alkohola u krvi, a što i zbog policije koja ga je doslovno uhvatila s “ventilatorom u rukama”.

Nesretnom “reciklatoru” tako umjesto nekoliko eura “biznisa” za neispravne uređaje sada slijedi kazna Državnom odvjetništvu u Virovitici, ali i daljnja istraga koju je najavila PU virovitičko-podravska. (www.icv.hr)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content