Vikend događanja na OLJK-u: OLJKIĆ, ARTBEAT, koncert Ibrice Jusića, film na krovu

I ovaj vikend u sklopu Osječkog ljeta kulture bit će bogat događanjima. Subota započinje u Kulturnom centru Osijek gdje će u prijepodnevnim satima biti održana predstava za djecu “KUHARI”. Komedija o zgodama i nezgodama slavnog kuhara Aurelija Debelića i njegovog novopečenog pomoćnog kuhara Zdravka nasmijat će i zabaviti djecu za posljednji ovosezonski OLJKIĆ.

Predstava je nastala u produkciji osječkog Teatra To Go. Namijenjena je uzrastu: 3+ godine. U večernjim satima, u foajeu Kulturnog centra Osijek u 19 sati biti će otvorena 10. međunarodna izložba stickera i street art-a “ARTBEAT”, dok je za 20 sati najavljen koncert Ibrice Jusića na osječkim donjodravskim “skalama”. Ulaz je slobodan, a organizatori pozivaju posjetitelje da si ponesu jastučiće/dekice za sjedenje.

Za nedjeljno opuštanje u 20 sati na krovnoj terasi Kulturnog centra Osijek predviđena je projekcija britanske emotivne drame “Sasvim obična ljubav” (Ordinary love) s oskarovkom Lesley Manville i Liamom Neesonom u glavnim ulogama.

(www.icv.hr, tj, foto: KC Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content