1. ŽNL Dolčani i dalje jedina stopostotna momčad, Josipovčani zgodicima Kokoške i Okolića zaustavili niz No Limit TVIN-a od 18 utakmica bez poraza

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 4. kola 1. županijske nogometne lige.

Subotnja utakmica u Jugovom Polju, u kojoj su se sastali domaći Plavi i Croatija iz Grabrovnice, jedina je završila bez zgoditaka (0:0).

Vodeći DOŠK iz Dolaca s 3:0 svladao je Omladinac iz Korije. Pogotke su postigli gostujući igrač Valentino Jeličić u 26. minuti te domaći igrač Matija Zeman u 40. i 85. minuti.

Munja iz Velikog Rastovca pobijedila je Podravac u Sopju 6:0. Četiri pogotka postigao je Josip Vida (6′, 47′, 51′, i 56′). Po jednom su domaću mrežu pogodili Antonio Vratković u 75. i Josip Grgurić u 85. minuti.

Dinamo je na svojoj Ciganki u Josipovu svladao virovitički No Limit TVIN 2:0. Pogotke su postigli Darko Kokoška u 40. i Damjan Okolić u 57. minuti. Josipovčani su tako zaustavili niz “Akademaca” od 18 utakmica bez poraza.

Orešac je poveo u Podgorju zgoditkom Mihaela Tomaševića već u trećoj minuti. Poravnao je Tomislav Krmpotić u 35. minuti, ali samo četiri minute kasnije gosti ponovno vode pogotkom Leona Tomaševića. S bijele točke poravnao je u 63. minuti Matia Horvat. Isti igrač svojim drugim zgoditkom dovodi Podgorje u prednost u 71. minuti. Luka Vukšić postiže četvrti pogodak za Podgorje u 78. minuti. Konačni rezultat 4:3 za Podgorje postavlja svojim zgoditkom igrač Orešca Filip Kojadin minute prije kraja utakmice.

U Terezinom Polju, gosti iz Svetog Đurađa poveli su u 19. minuti pogotkom Dorijana Lecija, ali je već minutu kasnije gostujući igrač Mihael Bistrović nehotično ubacio loptu u svoju mrežu za 1:1. Antonio Paulović u 32. minuti dovodi domaću Dravu u prednost od 2:1. Pet minuta prije kraja utakmice Dalibor Ladović poravnao je na 2:2. Pobjedu domaćoj momčadi donio je svojim drugim pogotkom Antonio Paulović u posljednjim trenucima susreta.

Mladost iz Vukosavljevice stigla je do treće ovosezonske pobjede. Na gostovanju u Špišić Bukovici svladala je domaću Bilogoru 1947. s visokih 5:0. Po dva pogotka postigli su Mateo Nemčec i David Blatarić, a jedan pogodak upisao je Domagoj Pakšec.

Rezultati 4. kola:

Plavi – Croatia 0:0
Bilogora 1947. – Mladost (V) 0:5
Dinamo (J) – No Limit TVIN 2:0
Podgorje – Orešac 4:3
Drava – Sveti Đurađ 3:2
Podravac (S) – Munja 0:6
DOŠK – Omladinac 3:0

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

1. ZNL 4. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content