1. ŽNL Plavi i Croatia u Jugovom Polju otvaraju 4. kolo: Sveti Đurađ gostuje kod Drave, a No Limit Tvin kod Dinama

Četvrto kolo 1. županijske nogometne lige sutra (subota) u 17 sati u Jugovom Polju otvaraju domaća momčad Plavi i Croatia iz Grabrovnice. Obje momčadi su prošlo kolo ostale kratkih rukava, pa će sada pobjedom pokušati zaliječiti rane. U domaćim redovima ne može zaigrati Dominik Kralj.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju 10. rujna u 17 sati.

Vodeći DOŠK u Dolcima ugošćuje Omladinac iz Korije. Domaća momčad trebala bi biti kompletnija pa računa na tri boda, dok gosti imaju kvalitetu s kojom bi mogli doći do prve gostujuće pobjede.

Drugoplasirana Munja iz Velikog Rastovca favorit je na gostovanju kod Podravca u Sopju. Domaći će sigurno pokušati doći do prve pobjede, ali kvalitete je na strani gostujuće momčadi.

Zanimljivo bi trebalo biti u Josipovu. Domaći Dinamo još nije osvojio niti bod, pa će po svaku cijenu pokušati doći do prve pobjede, dok će virovitički No Limit TVIN s tri nova boda nastojati zadržati priključak s momčadima na vrhu tablice.

U Špišić Bukovci igra se susjedski derbi između Bilogore 1947. i Mladosti iz Vukosavljevice. Utakmica bi trebala biti neizvjesna do posljednjeg trenutka.

Nakon uvjerljivih poraza u proteklom kolu u Terezinom Polju domaća Drava i Sveti Đurađ nastojat će se vratiti pozitivnim rezultatima. Goste će povesti novi trener Dario Gabrić.

Podgorje će ugostiti Orešac. Domaća momčad očekuje tri boda, dok će gosti pokušati iskoristiti svako opuštanje zelenih.

1. ŽNL, 4. kolo:
subota, 9. rujna u 17 sati

Plavi – Croatia

nedjelja, 10. rujna u 17 sati

Bilogora 1947 – Mladost (V)
Dinamo (J) – No Limit Tvin
Podgorje – Orešac
Drava – Sveti Đurađ
Podravac (S) – Munja
DOŠK – Omladinac

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content