1. ŽNL Sveti Đurađ u Dolce na noge jedinoj stopostotnoj momčadi lige, zanimljivi susreti u Podgorju, Koriji i Terezinom Polju

U nedjelju, 24. rujna u 16:30 sati, šestim kolom nastavlja se natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Vodeća momčad lige DOŠK nakon pobjede u derbiju na gostovanju u Velikom Rastovcu, na svom Parku dočekuje Sveti Đurađ. Domaća momčad je favorit iako gosti sigurno neće doputovati bez ambicija.

Drugoplasirana Mladost iz Vukosavljevice gostuje u Podgorju. Obje momčadi u susret ulaze s ciljem osvajanja tri boda. Očekuje se uzbudljiva i neizvjesna utakmica.

Zanimljivo će biti i u drugom virovitičkom prigradskom naselju Koriji, gdje će domaći Omladinac ugostiti Munju iz Velikog Rastovca. Domaća momčad bit će oslabljena zbog neigranja kažnjenog Vedrana Grubića.

Puna natjecateljskog naboja bit će i utakmica u Terezinom Polju gdje domaća Drava dočekuje virovitički No Limit TVIN. U domaćem sastavu neće moći zaigrati dojučerašnji “Akademac” Ivan Crnojević.

Croatia iz Grabrovnice, pogledom na ligašku ljestvicu, trebala bi biti favorit na gostovanju kod Dinama u Josipovu, ali domaći nogometaši sigurno će pružiti svoj maksimum kako bi došli do pozitivnog rezultata.

Orešac je favorit na gostovanju kod Podravca u Sopju.

U Jugovom Polju igraju dvije momčadi iz donjeg dijela tablice, domaći Plavi i Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice. Za oba suparnika pobjeda bi bila veliki korak u priključku s ekipama iz sredine tablice. Zbog tri žuta kartona u domaćim redovima neće biti Antonija Husnjaka, a u gostujućem sastavu Borne Pavića.

Na listi strijelaca vodeći je Mateo Nemčec iz Mladosti s deset pogodaka. Josip Vida, igrač Munje postigao je sedam, dok je David Blatarić iz Mladosti šest puta tresao suparničku mrežu. Po pet puta strijelci su bili igrač Drave Antonio Paulović i prvi topnik vodećeg DOŠK-a Matija Zeman.

Raspored 6. kola:

Plavi – Bilogora 1947.
Dinamo (J) – Croatia
Podgorje – Mladost (V)
Drava – No Limit TVIN
Podravac (S) – Orešac
DOŠK – Sveti Đurađ
Omladinac – Munja

(www.icv.hr, mš)

1. ZNL 5. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content