2. HRL SJEVER Lavice uspješne na otvaranju sezone: Lukrecia Veršec najefikasnija u pobjedi protiv druge ekipe Bjelovara

Rukometašice 1234 Virovitice startale su pobjedom u novu sezonu 2. HRL Sjever za rukometašice. Na domaćem terenu, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, slavile su protiv druge ekipe Bjelovara rezultatom 26:22.

Nakon uvodnih 3:1 za Virovitičanke, prednost je u prvih 30 minuta uglavnom bila na strani gošći iz Bjelovara, ako izuzmemo 18. minutu kada su se igračice Darka Grdića “vratile” na 8:8.

Bjelovarčanke su tako na predah otišle s 14:12, u uvodnim minutama drugog dijela ekipe su se izmjenjivale u prednosti. Lavice su kontrolu nad utakmicom preuzele desetak minuta prije kraja, kada je i bilo najpotrebnije. U 49. minuti stajalo je na semaforu 21:21, a do kraja utakmice serijom 5:1 Virovitičanke dolaze do prva dva boda u novoj sezoni.

Najefikasnija u jučerašnjoj pobjedi bila je Lukrecia Veršec s 10 zgoditaka, a pratila ju je Ena Jug s postignutih šest golova.

1234 VIROVITICA – BJELOVAR 2 26:22

1234 Virovitica: Lorena Ariana Volenik, Helena Zeman, Dora Koprek 1, Korina Velić 1, Una Velić, Lukrecia Veršec 10, Jelena Pratljačić 1, Klara Crnoja 2, Nea Kovač 2, Nika Deskar, Lea Zupčić 3, Ena Jug 6, Lana Lipovac, Lorena Rekić. Treneri: Darko i Maja Grdić.

tablica 8
foto: HRS

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content