2. ŽNL ISTOK Miholjac uvjerljivo slavio u Novakima: Papuk Osječko 1664 došao do prvog boda, Standard i dalje stopostotan

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 5. kola 2. ŽNL Istok.

Do prvog boda u novoj sezoni došao je orahovački Papuk Osječko 1664 na gostovanju u Bakiću. Vodeći zgoditak za Papuk postigao je Renato Horvat u 27. minuti, dok je bod Mladosti osigurao Ivan Hamaček u 35. minuti utakmice.

Najefikasniji je bio Miholjac koji se s pobjedom od 9:0 vratio iz Novaka. Trostruki strijelac bio je Bojan Dmitrović, dva je dodao Danijel Čakanić, a po pogodak Boris Bihar, Zvonko Gerenčir, Goran Kizivat i Marijo Klement. 

Pogodak manje gledatelji su vidjeli u Grabiću gdje je gostovao Standard. Gosti su poveli nakon tri minute igre golom Kristijana Kokorića, no golovima Marka Novakovića i Gorana Hetriha Grabić dolazi do 2:1. Imali su domaćini prednost na svojoj strani sve do 40. minute kada je izjednačio Mario Nukić, dok je novu prednost Standardu osigurao Franjo Hudoletnjak u 45. minuti. Uspjeli su domaćini još jednom izjednačiti, ovog puta strijelac je bio Alen Alilović, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika s dva nova gola riješio je Kokorić.

Krčevina je do novih bodova došla na gostovanju u Čađavici kod Mladosti 1930. Ivica Štefanek poentirao je za 0:1 u 6. minuti, a rezultat se nije mijenjao sve do 70. minute kada je izjednačio Danijel Kolomaz. Do punog plijena ipak su došli gosti, a strijelac je tri minute kasnije bio Gabrijel Obšivać.

Istim rezultatom završio je susret između Ćeralija i Vaške. Tomislav Tunić poentirao je već u prvoj minuti za 1:0, dok je Kristijan Djordjević povisio na 2:0 u 40.. Konačnih 2:1 postavio je Dragan Ružić u 65. minuti susreta.

2. ŽNL ISTOK, rezultati 5. kola:

Mladost (B) – Papuk Osječko 1664 1:1
Mladost 1930 – Krčevina 1:2
Ćeralije – Vaška 2:1
Grabić – Standard 3:5
Slavonac – Miholjac 0:9

TABL

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content