2. ŽNL ISTOK Standard se novom pobjedom učvrstio na vrhu tablice: Papuk Osječko 1664 poražen u premijeri

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 3. kola 2. ŽNL Istok.

Standard se svojom trećom pobjedom, ovog puta na gostovanju u Ćeralijama, učvrstio na vodećoj poziciji. Povela je domaća momčad autogolom Darka Tušeka već u 4. minuti, bio je to ujedno rezultat prvog poluvremena, no Standard je preokrenuo utakmicu u nastavku. Trostruki strijelac bio je Toni Hrgetić, jedan gol zabio je Vedran Gabud, dok je konačan rezultat postavio Kristijan Djordjević.

Prvu utakmicu ove sezone odigrao je orahovački Papuk Osječko 1664. Krenulo je dobro za goste na utakmici u Čađavačkom Lugu, poveli su golom Dine Novotnog u 3. minuti, no nakon toga kontrolu nad utakmicom preuzima momčad Krčevine. Do kraja susreta gostujući vratar loptu je iz mreže vadio osam puta. Četverostruki strijelac bio je Gabrijel Obšivać, a po gol su dodali Mario Colarić, Kristijan Ovžetski, Antun Đurasek i Martin Ljiljanić.

Sigurnu pobjedu ostvarila je Mladost iz Bakića koja je kod kuće ugostila Vašku. Milan Prlić Ivan Sraka, Ivan Hamaček i Luka Puškarić bili su strijelci za Mladost, preostali pogodak bio je autogol Ivana Brdarića, a jedini gol za goste postigao je Toni Brezović.

Još uvjerljiviji bio je Grabić protiv Slavonca iz Novaka. Dva gola za domaćine postigao je Mario Kovać, jednom su mrežu pogodili Stjepan Kožić, Kristian Benko, Denis Vukomanović i Matej Kovač, dok je strijelac za Slavonac bio Franjo Brekalo.

U preostalom susretu snage su odmjerili Meljani i Miholjac. Poveli su gosti preko Nenada Gvojića u 17. minuti, izjednačio je Alen Marović na otvaranju drugog dijela, dok je Bojan Dmitrović riješio pitanje pobjednika u 71. minuti.

2. ŽNL ISTOK, rezultati 3. kola:

Krčevina – Papuk Osječko 1664 8:1
Mladost (B) – Vaška 5:1
Ćeralije – Standard 2:4
Meljani – Miholjac 1:2
Grabić – Slavonac 6:1

tablica

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content