3. NL SJEVER Koprivnica u derbiju začelja odnijela tri boda iz Virovitice

U šestom kolu 3. nogometne lige Sjever, momčad Virovitice minimalno je poražena na svom terenu od Koprivnice.

Gosti su u prvom dijelu imali laganu terensku inicijativu, ali bez prave završnice. U nekoliko navrata i momčad trenera Krešimira Crvenke krenula je ozbiljno prema gostujućim vratima, ali bez rezultata.

U drugom dijelu igrači Virovitice ubacili su u višu brzinu kako bi došli do vodećeg zgoditka, ali nisu usjeli matirati gostujućeg vratara Jasmina Ramaja. To “otvaranje” koriste Koprivničanci te iz jednog napada osiguravaju pobjedu. Ubačenu loptu u domaćem kaznenom prostoru u 79. minuti neoprezno je zahvatio Luka Špoljar i pogodio nebranjeni dio mreže svog vratara Krešimira Tomljanovića.

U preostalih desetak minuta domaći nogometaši kreću na sve ili ništa, ali bez rezultata. Gosti su se uspješno obranili i nakon Pitomače došli do druge uzastopne pobjede i tako napravili pomak na ligaškoj ljestvici. Virovitička momčad ostaje na posljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom u šest susreta.

-Bez konkretne završnice u napadu nismo uspjeli doći do zgoditka, a u konačnici niti pozitivnog rezultata. Definitivno moramo mijenjati neke stvari. I dalje ostajemo na samo jednom osvojenom bodu. Sada nas čeka gostovanje u Kotoribi, kod momčadi koja se nalazi ispred nas i to je susret u kojem moramo tražiti prvu pobjedu i uhvatiti priključak – rezimirao je Crvenka.

Virovitica – Koprivnica 0:1
Najbolji u domaćim redovima: Luka Duvnjak

Preostali rezultati 3. kola:

Dinamo (Domašinec) – Pitomača 1:3
Polet (SMnM) – Međimurje 4:1
Podravina (Ludbreg) – Varteks (Varaždin) 0:2
Rudar (MS) – Graničar (Kotoriba) 4:0

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

3. NL Sjever. 6. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content