4. NL BJ-KC-VT Ciglar nakon poraza u Ferdinandovcu: Više ne mogu šutjeti, Sloga nije zaslužila ovakav tretman kod sudaca

Nakon tri pozitivna rezultata, nogometaši Slatine u petom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica gostovali su kod Podravca u Virju, koji do subotnje utakmice nije uspio doći do pobjede.

Slatinčani su odlično ušli u susret, ali su bili neprecizni u napadu. U 33. minuti sudac Andrej Polančec, nakon nehotične igre rukom gostujuće obrane, pokazao je na bijelu točku, s koje je Ivan Šignjar bio nepogrešiv.

U drugom dijelu gosti kreću na sve ili ništa ne bi li došli do poravnanja rezultata. Njihovu nepreciznost kažnjavaju domaći igrači u posljednjih petnaestak minuta kada zgodicima Ivana Peršinovića u 75. i 85. minuti stižu do sigurne i prve ovosezonske pobjede.

-Nismo odigrali na razini prethodnih utakmica. Nakon dobrog otvaranja, u nastavku smo pali, što su domaći igrači iskoristili i došli do zaslužene pobjede. Svojim pristupom i igrom u našoj se momčadi istakao mladi Dorian Bogati – zaključio je trener Slatine Darko Krsnik.

Podravac (Virje) – Slatina 3:0
Nabolji u gostujućim redovima: Dorian Bogati

Zdenačka Sloga gostovala je u Ferdinandovcu kod istoimenog domaćina te je na kraju poražena s konačnih 3:1.

Sloga je povela u 32. minuti susreta pogotkom sjajnog Marina Zdelara i imala potpunu kontrolu utakmice do trenutka kada su ostali s igračem manje isključenjem Danijela Zebeca.

-Otkada sam u sportu i nogometu i kao igrač, a posebno kao trener, za poraze svoje momčadi nikada nisam tražio alibi u sudačkim odlukama i kriterijima, uvijek sam tražio razlog kod igre svoje momčadi. No, ovoga puta jednostavno ne mogu šutjeti. Vodimo 1:0, imamo punu kontrolu utakmice i onda potpuno neopravdano isključenje. Naime, Zebec je i prvi žuti karton dobio neopravdano kod jednog slobodnog udarca gdje je stao pred loptu i kada je protivnički igrač krenuo izvesti, on je krenuo prema nazad, a ovaj ga je napucao i – žuti karton, a drugi nije vrijedan ni spomena. Ostali smo s igračem manje i domaćin je to znao iskoristiti. Izravno utjecanje na rezultat ljudi u crnom, a ja doista ne znam zašto. Sloga definitivno nije zaslužila ovakav tretman kod sudaca, uvijek smo fer, korektni i pošteni i sada nam ovako “ukradu” pobjedu i ostave nas bez važnog igrača uoči derbija u sljedećem kolu. Dolazi nam neporaženi Tehničar iz Cvetkovca. Što je tu je, mi bodove na Jelsinu ne damo nikome, dižemo ponosno glavu gore pa što bude – u dahu je sve ispričao razočarani trener Sloge Danijel Ciglar.

Kao igrača utakmice ovog je puta izdvojio Felipea Matheusa.

-Prednjačili su Felipe, Zdelar i Zebec, oni su odigrali odlično, ali cijela momčad je bila na visokoj razini do tog crvenog kartona koji nas je i psihički uništio. Ipak, Felipe je odigrao iznimno dobro i zato njemu ovoga puta ide ovaj epitet – zaključio je Ciglar.

Ferdinandovac – Sloga (Zdenci) 3:1
Najbolji u redovima Sloge: Felipe Matheus

Preostali rezultati 5. kola:

Bilogora ’91 (GP) – Garić (Garešnica) 0:2
Borac (Imbriovec) – Mladost (Molve) 5:0
Tehničar (Cvetkovec) – Graničar (Legrad) 4:0
Dinamo (Pedavac) – Mladost (KP) 2:0
Čazma – Bratstvo (Kunovec) 2:3

(www.icv.hr, vg, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

4. NL BJ KC VT 5. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content