4. NL BJ-KC-VT Novi trijumf Krsnikove momčadi, Bubaš izbio na vrh liste strijelaca

Nakon uvjerljive pobjede na gostovanju kod Dinama u Predavcu, nogometaši Slatine nastavili su u istom ritmu i na svom stadionu Antuna Tone Butorca. U četvrtom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica svladali su Čazmu 4:1.

Prvih pola sata gosti su se uspješno branili. Njihov “bunker” probio je Matija Bubaš u 31. minuti. Četiri minute kasnije na 2:0 povećao je Renato Pecolaj iz slobodnog udarca.

Nakon još jedne pauze od tri minute još jednom se tresla mreža gostujućeg vratara Zdenka Tonkovića. Ovog puta strijelac je bio Benjamin Dijanešić.

U drugom dijelu domaća momčad malo je usporila ritam, što koriste gostujući nogometaši te zgoditkom Matije Volarića u 57. minuti smanjuju na 3:1. Konačni rezultat 4:1 postavio je, na asistenciju Mateja Kupresa, svojim drugim zgoditkom Bubaš u 68. minuti.

-Bili smo strpljivi, stvarali smo konstantan pritisak na gostujuću obranu. Nakon prvog pogotka otvorio nam se put do uvjerljive pobjede. Igramo sve bolje i kvalitetnije. Ne smijemo se opuštati kao na početku drugog dijela utakmice. Moramo učiti na svojim pogreškama i biti još bolji u nastavku sezone – o utakmici je rekao trener Slatine Darko Krsnik.

Spomenimo i da je Matija Bubaš s dva nova pogotka (ukupno pet) izbio na vrh liste strijelaca, gdje se s istim brojem pogodaka nalazi i Djef Stanes Ekeu Monkam iz predavačkog Dinama.

Slatina – Čazma 4:1
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

4. NL 4. kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content