4. NL BJ-KC-VT Slatina i Tehničar remizirali bez pogodaka, Danijel Zebec srušio Molvarce za vodeću poziciju Sloge iz Zdenaca

U svojoj prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici na svom terenu, na stadionu Antuna Tone Butorca, nogometaši Slatine remizirali su s Tehničarom iz Cvetkovca u drugom kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U prvom dijelu momčadi su bile ravnopravne bez izrazitijih prilika za zgoditke. U nastavku su gosti iz Cvetkovca diktirali tempo, ali je domaća obrana na čelu s vratarom Marijom Embrešićem uspješno odolijevala svim iskušenjima. U takvoj igri svojim angažmanom posebno se istakao Franjo Farkaš.

U sam smiraj susreta otvorila se prigoda za domaću pobjedu. Matija Bubaš pucao je iskosa, gostujući vratar David Markušić odbio je loptu na glavu Marka Šuntića, ali je on bio neprecizan, tako da je susret završio bez zgoditaka.

-U susretu s tehnički potkovanom ekipom Tehničara nismo se željeli u potpunosti otvoriti. Obje momčadi su mogle doći do pobjede. Ukupno gledajući, smatram da je ovo najrealniji rezultat. Zadovoljni smo osvojenim bodom. Kompletna momčad je dala sve od sebe za ovaj bod – nakon utakmice je zaključio trener Slatine Darko Krsnik.

Više fotografija s ove utakmice možete pogledati OVDJE.

Slatina – Tehničar (Cvetkovec) 0:0
Igrač utakmice: Franjo Farkaš

Nogometaši zdenačke Sloge upisali su i drugu pobjedu na svom Jelsinu i tako se probili na vodeću poziciju. Ovog puta momčad Danijela Ciglara svladala je momčad Mladosti iz Molvi s konačnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Danijel Zebec u 5. minuti susreta.

-Odigrali smo jako dobru utakmicu, bili smo gusti, kompaktni s puno trke i pokrivanja, a u napadu raznoliki s puno prigoda. Puno smo i promašili, no to nas nije kaznilo jer gostima nismo dozvolili ozbiljniju prigodu. Realno gledajući bili smo bolji svih 90 minuta i zasluženo pobijedili. Čestitam momcima na odličnoj partiji te prije svega zalaganju i trudu – kaže trener Sloge iz Zdenaca Danijel Ciglar.

Kao igrača utakmice ovog puta izdvaja strijelca jedinog pogotka Danijela Zebeca.

-Svi su momci odigrali jako dobro, no Danijel je bio stalna opasnost za gol protivnika i postigao taj pogodak koji nam je na kraju donio sva tri boda – zaključio je Ciglar.

Ovom pobjedom Sloga je sada sama na vrhu ljestvice s maksimalnim učinkom, a prati ju Dinamo iz Predavca s četiri osvojena boda. U trećem kolu Sloga će put Grubišnog Polja gdje ju čeka domaća Bilogora ’91.

Sloga (Zdenci) – Mladost (Molve) 1:0
Igrač utakmice: Danijel Zebec

U preostalim susretima, Garić je na domaćem travnjaku u Garešnici s 3:1 bio bolji od Čazme, Podravac i Dinamo iz Predavca remizirali su u Virju rezultatom 1:1, nogometaši Bratstva iz Kunovca iznenadili su Ferdinandovac s minimalnih 1:0, Mladost je u Kloštru Podravskom remizirala s Borcem iz Imbriovca, bilo je 2:2, dok je Graničar na domaćem travnjaku u Legradu s 2:1 slavio kontra Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja.

(www.icv.hr, mš, vg, foto: D. Fišli)

4. NL BJ KC VT

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content