Dobre vijesti za roditelje đurđevačkih osnovaca: Grad će sufinancirati produženi boravak

I ove godine Grad Đurđevac će sufinancirati produženi boravak djece u Osnovnoj školi Đurđevca. Svi zainteresirani roditelji za tu pogodnost trebali bi do 4.rujna, do početka nastave, iskazati interes za upis učenika u taj program u nastavnoj 2023./2024. godini.

– Grad Đurđevac će sufinancirati produženi boravak i ove godine, s time da će se veći iznos podmiriti iz gradskog proračuna, a troška produženog boravka za roditelje će iznositi 66,36 EUR ili 500,00 kn po učeniku. Za dvoje učenika u obitelji cijena je 106,18 EUR odnosno 800,00 kn. U produženi boravak se mogu uključiti svi učenici prvih, drugih, trećih i četvrtih razreda Osnovne škole – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči i dodao da je to velika pogodnost za zaposlene roditelje i prava prilika da se nakon radnog vremena više i bez dodatnih obaveza oko učenja druže sa svojom djecom.

Za vrijeme produženog boravka izmjenjuju se odmor od nastave, vrijeme za pisanje domaće zadaće i ponavljanje nastavnog sadržaja te slobodno organizirano vrijeme. Učenici u produženom boravku uz obrok za vrijeme redovne nastave imaju osiguran ručak i užinu.

– Molimo stoga roditelje da se jave najkasnije do 4. rujna 2023. godine, osobnim dolaskom u školu, javljanjem na e-mail ili telefon škole. Za iskazivanje interesa dovoljno je poslati podatke o učeniku (ime, prezime i razred), a nakon formiranja skupina pripremit će se ugovori koje će roditelji dobiti od učiteljica na potpis – rekao je ravnatelj OŠ Đurđevac Danijel Domišljanović i dodao da se sve informacije o načinu rada te događanjima i aktivnostima u produženom boravku mogu pročitati na Web stranicama škole, u izborniku, pod kategorijom Produženi boravak.

Kontakt e-mail: [email protected]

Kontakt telefon: 048/812-414

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content