Doznajte pobjednike natjecanja u gađanju glinenih golubova održanog u povodu Dana općine Podravske Sesvete

Jučer (nedjelja) je u sklopu programa proslave Dana Općine Podravske Sesvete, Lovačka udruga “Jelen” u suradnji s Općinom organizirala natjecanje u gađanju glinenih golubova.

Na natjecanju je sudjelovala 21 ekipa iz tri županije s više od 250 sudionika. Bilo je to do sada najveće okupljanje lovaca na sesvečkom strelištu. Lovci su provjerili svoje nišanske sposobnosti, reflekse i brzu ruku u gađanju niskoletećih meta, a oni koji ne vole previše buku, okušali su se u gađanju zračnom puškom.

Najbolja ekipa u “Streljačkom stavu” bile su “Lisice” iz Hlebina, drugo mjesto pripalo je ekipi “Fazan” Pitomača, a treće mjesto ekipi “Bilogora” Kapela.

U “Lovačkom stavu” najbolja ekipa bila je ekipa “Fazan” Pitomača, drugo mjesto osvojila je ekipa “Lisice” Hlebine, dok je treće mjesto pripalo ekipi “Bilogora” Kapela.

U kategoriji “Pojedinačno” najbolji je bio Marinko Petreković, drugo mjesto pripalo je Slobodanu Graberu, a treće Damiru Plohi.

U kategoriji “Zračna puška” najbolji je bio Željko Kovač, drugo mjesto pripalo je Mariju Pošti, dok je treće mjesto pripalo Damiru Drvenkaru.

Najuspješnije “Lovkinje” bile su Martina Hirjanić i Emina Đurašević, dok je “Fair Play” titulu odnio Josip Peradin.

(www.icv.hr, S. Jagić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content