Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao završene radove javne rasvjete u Ulici Franje Strapača u Markovcu Našičkom

Jučer (utorak) je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa svojim suradnicima, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalenom Vidaković – Gelenčir, pročelnikom Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matijom Brkić te voditeljem Odsjeka za investicije, urbanizam i zaštitu okoliša Božom Papac, obišao završene radove javne rasvjete u Ulici Franje Strapača u Markovcu Našičkom. Vrijednost investicije je 167.000 eura te je odrađena u dvije faze, jer je financirana sredstvima gradskog proračuna

– Istaknuo bi kako je ova investicija rasvjete vrlo važna zbog sigurnosti prometa, ali i kvalitetu života mještana koji su godinama čekali da dobiju rasvjetu u glavnoj ulici. Zahvaljujem se predsjedniku Mjesnog odbora Markovac Karlu Kanisu, potpredsjednici Gradskog vijeća Branki Baksi i izvođaču radova kao i svima koji su sudjelovali u realizaciji investicije- istaknuo je Kašuba.

Gradonačelnik je podsjetio kako je ove godine završen pružni prijelaz u Osječkoj ulici i Strossmayerova ulica, u fazama se odrađuju radovi na DVD-u Markovac, a do kraja godine planira se riješiti pješački pružni prijelaz kod silosa u Radničkoj ulici.

– Ono što je također važno je darivanje IMK “Slavonije” u vlasništvu grada jer je zaista u lošem stanju. To je preduvjet za sredstva koje smo dobili, za projektnu dokumentaciju Centra za intregaciju i mlade za koji je gotova dokumentacija i krećemo u sljedeću fazu sredstva za završetak samog projekta koji će se realizirati u sljedećim godinama- rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba .

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content