IN MEMORIAM Preminuo liječnik Hrvoje Šimić (51), saborski zastupnik i zamjenik gradonačelnika grada Našica

Prijatelje, kolege, suradnike i poznanike rastužila je vijest, da je jutros (srijeda), nakon kratke i teške bolesti u 51. godini života preminuo saborski zastupnik, Našičanin Hrvoje Šimić.

Hrvoje Šimić rođen je 1972. godine u Našicama, a uz saborsku funkciju, javnost će ga pamtiti i kao gradskog vijećnika, zamjenika gradonačelnika, liječnika, bivšeg ravnatelja Opće županijske bolnice Našice i člana Uprave Rukometnog kluba NEXE. Bio je svestrana ličnost, angažirana u obitelji i zajednici.

-Hrvoje Šimić bio je istaknuti član naše zajednice, prijatelj i obiteljski čovjek. Živio je prvenstveno za svoj humani poziv liječnika, za Opću županijsku bolnicu Našice, ali i za svoj voljeni grad Našice, za Našičanke i Našičane, za lijepu našu Domovinu Republiku Hrvatsku. Iskazujemo iskrenu sućut obitelji. Počivao u miru – stoji u objavi Grada Našica.

Posljednji ispraćaj bit će u petak, 22. rujna u 16 sati na Gradskom groblju u Našicama. Iza njega ostaju supruga i dvije kćeri. Iskrena sućut svim ožalošćenima.

(www.icv.hr, Grad Našice)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content