Juniorke ŽKK Virovitice visokom pobjedom u Koprivnici otvorile novu košarkašku sezonu

Nakon što su prošle godine ostvarile najbolji rezultat u povijesti kluba osvajanjem trećeg mjesta u juniorskom prvenstvu Regije Sjever, košarkašice ŽKK Virovitice novu sezonu otvorile su u Koprivnici u srazu s istoimenim domaćim klubom.

Očekivala se neizvjesna utakmica jer su se djevojke iz Koprivnice nešto pojačale, no “ako se po jutru dan poznaje”, Virovitičanke bi ove godine mogle nadmašiti i prošlogodišnji uspjeh.

Kada je prva četvrtina završila s visokih 23:4 za Virovitičanke, bio je to znak treneru Robertu Fritzu da isproba više varijanti te svim igračicama podijeli minutažu. Usprkos svemu, prednost je nastavila rasti te je i druga četvrtina završila identičnim rezultatom za 46:8 na poluvremenu. U drugom dijelu utakmice nastavilo se gotovo u identičnom ritmu do konačnih 88:24.

ŽKK Virovitica – ŽKK Koprivnica 88:24

ŽKK Virovitica: Lovreković Alisa 8 (1×3), Sabo Martina, Kalaš Marta Leda 9, Deskar Mia 10, Cindrić Lana 14, Bajivić Lana, Gverić Nika 22 (2×3), Ojurović Lana 2, Kozlinger Nika 14, Kozlinger Lea 9 (1×3) i Pavelić Nika.

(ŽKK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content