KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte avanturu “Mia i ja: Film”, dramu “Poslije svega: Finale”, horor “Časna II” i kriminalistički “Ubojstvo u Veneciji”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

MIA I JA: FILM
– animirani, avantura

Petak, 15. rujan u 17 sati
Subota, 16. rujan u 17 sati
Nedjelja, 17 rujan u 17 sati

Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva! Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

POSLIJE SVEGA: FINALE
– drama, romansa/ljubavni

Petak, 15. rujan u 19 sati
Subota, 16. rujan u 19 sati
Nedjelja, 17 rujan u 19 sati

Peti i posljednji nastavak svjetskog fenomena, otkriva kako Tessa i Hardin žive odvojene živote, nakon što je Hardin objavio svoju knjigu bez njezina znanja. Sam u Engleskoj, Hardin se odaje alkoholu i drugim štetnim navikama. Da stvari budu još gore, ima spisateljsku blokadu i možda će morati vratiti popriličan predujam koji je dobio za novu knjigu ako je uskoro ne završi. Suočen sa svojim demonima, Hardin počinje shvaćati da je jedini način na koji može krenuti naprijed i dobiti novu šansu da ponovno pridobije Tessu, taj da ispravi nepravde učinjene u prošlosti. Od njihova prvog susreta, Tessi i Hardinu život se pretvorio u vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Tvrdoglavo su se borili za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Cijena je, ipak, bila velika.

Cijena ulaznice: 4 eura

ČASNA II
– horor

Petak, 15. rujan u 21 sat
Subota, 16. rujan u 21 sat
Nedjelja, 17 rujan u 21 sat

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

UBOJSTVO U VENECIJI
– kriminalistički, drama, horor

Petak, 15. rujan u 20 sati
Subota, 16. rujan u 20 sati
Nedjelja, 17 rujan u 20 sati

Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Usprkos vlastitom protivljenju, pozvan je na seansu na koju nerado odlazi. Kada gost bude ubijen u ukletoj palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine. Poirot pritom otkriva skriveni svijet tajni i budi duhove zaboravljene prošlosti.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, POU Slatina)

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content