KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte obiteljsku avanturu “Vrapčić Richard 2”, akciju “Kreator” te horore “Slagalica strave X” i “Časna II”

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

VRAPČIĆ RICHARD 2
– animirani, obiteljski, avantura

Petak, 29. rujna u 17 sati
Subota, 30. rujna u 17 sati
Nedjelja, 1. listopada u 17 sati

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

Cijena ulaznice: 3,50 eura

KREATOR 
– akcija

Petak, 29. rujna u 19 sati
Subota, 30. rujna u 19 sati
Nedjelja, 1. listopada u 19 sati

Smješten pedeset godina u budućnost u kojoj se vodi rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, Kreator je vizualno zapanjujući i potpuno originalan. Ovaj epski bezvremenski blockbuster pita se što to uistinu znači biti čovjek. Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog odlaska svoje žene, regrutiran je da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio tajanstveno oružje s moći da okonča rat—i samo čovječanstvo. Misija spašavanja svijeta vodi do moralne dileme kada Joshua sazna da je najveći neprijatelj čovječanstva – dijete.

Cijena ulaznice: 4 eura

SLAGALICA STRAVE X
– horor

Petak, 29. rujna u 21:15 sati
Subota, 30. rujna u 21:15 sati
Nedjelja, 1. listopada u 21:15 sati

Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. John Kramer (Tobin Bell) se vratio. Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

ČASNA II
– horor

Petak, 29. rujna u 20 sati
Subota, 30. rujna u 20 sati
Nedjelja, 1. listopada u 20 sati

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Cijena ulaznice: 4 eura

(POU Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content