Međunarodni dan starijih osoba tradicionalno proslavljen u Orahovici: Više od 200 umirovljenika zabavljao Tamburaški sastav Čokanj

Grad Orahovica i Turistička zajednica grada tradicionalno su svojim umirovljenicima i svim osobama starijim od 65 godina čestitali Međunarodni dan starijih osoba, druženjem u velikom šatoru u središnjem gradskom parku.

Osobe treće životne dobi počašćene su ručkom i zabavom uz Tamburaški sastav Čokanj, a treba svakako reći da su ih posluživali njihovi gradski nasljednici, mladi ljudi, članovi tvrtki i udruga i to djelatnici poduzeća Ružica grad i gradske uprave, učenici Srednje škole “Stjepan Ivšić” te članovi Udruge PAUK.

Čestitku im je uputio i orahovački gradonačelnik Saša Rister.

-Dragi moji umirovljenici, svi ste na svoj način stvarali naš grad i utkali dio sebe u njegov razvoj, a ovo je najmanje čime vam se simbolično možemo odužiti. Od srca vam čestitam vaš dan. Kao i svake godine, poslužuju vas oni koji idu vašim koracima, koji danas žive i razvijaju naš grad. Kao jedan veliki poklon svima vama, a ima vas ovdje više od 200, Grad Orahovica će vam iduće godine u kasno proljeće osigurati put na more, za sve – rekao je gradonačelnik Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content