Mladež HDZ-a VPŽ proglašena najboljom u Hrvatskoj: Priznanje im uručio predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković

U subotu, 9. rujna obilježen je Nacionalni dan Mladeži Hrvatske demokratske zajednice u Velikoj Gorici, gdje je Mladež HDZ-a Virovitičko-podravske županije proglašena najboljom organizacijom u 2023. godini. Priznanje je primio predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a VPŽ Mato Krizmanić, a nagradu mu je uručio predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

-Svim članicama i članovima Mladeži Virovitičko-podravske županije zahvaljujemo na njihovom predanom radu te im čestitamo na nagradi, ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez zajedničkog rada svih nas – istaknuo je Krizmanić.

Foto 2 4
Foto: HDZ

Uz Plenkovića, svečanosti u Pučkom otvorenom učilištu nazočili su ministri, saborski zastupnici, HDZ-ovi zastupnici u Europskom parlamentu i drugi. Predsjednik Vlade RH tom je prigodom istaknuo kako je HDZ i dan danas uvjerljivo, suvereno najjača stranka u Hrvatskoj.

Nakon govora, uslijedila je podjela uvjerenja od strane Zaklada Hrvatskog Državnog Zavjeta i Konrad-Adenauer-Stiftung povodom završenog obrazovnog projekta “Mladi u politici”. Nagrade su primili predsjednik ŽO MHDZ VPŽ Mato Krizmanić i član predsjedništva NO Željko Romić.

(Hrvatska demokratska zajednica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content