Nova atrakcija za turiste: Nakon električnog vlaka i bicikala, u Orahovicu stigao i popularni buggy

U sklopu najvećeg orahovačkog projekta “Uređenje turističko-rekreacijskog centra Jezero -Hercegovac – Ružica grad”, nakon električnog vlaka, u Orahovicu je stigla još jedna atrakcija za turiste – popularni buggy.

-Kako se projekt bliži kraju, stiže nam i oprema koje je kupljena u sklopu našeg najvećeg projekta. Tako su nakon električnog vlaka i bicikala stigli i buggyi i sve to pojačat će turističku ponudu Orahovice, kako na Jezeru, tako i općenito. Kao i kod vlakića, bit će spremni za vožnju na proljeće 2024. godine – kaže gradonačelnik Saša Rister.

Gradonačelnik ističe i kako će Grad na vrijeme upoznati sve turiste s korištenjem ovih vozila.

-Moramo upozoriti one koji ih budu koristili da buggyi nisu igračka, dosta su jaki i s njima treba iznimno oprezno. Mi ćemo učiniti sve za sigurnost onih koji se budu vozili u njima, da se ne bi dogodila bilo kakva nesreća. Riječ je dakle o vozilima koji su uglavnom namijenjeni vožnji po prirodi, konkretno, kod nas za vožnju po Parku prirode Papuk. Kada turisti dođu na Jezero moći će iznajmiti buggye kako bi upotpunili dan, naravno to će uglavnom raditi oni spretniji i željni adrenalina. Vjerujem da će interes biti velik jer u ovome kraju se još nismo imali prilike upoznati s ovakvim vozilima, viđeni su do sada jedino na sajmu Vieroexpo, a evo sada ćemo ih imati prilike isprobati i uživo – zaključio je gradonačelnik Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content