OPĆINA ZDENCI Načelnik Tomislav Durmić otvorio Igre umirovljenika: U goste domaćinima došle udruge iz Đurđenovca i Belišća

Udruga umirovljenika Zdenci i ove je godine u povodu Dana općine pripremila Sportske igre umirovljenika u društvenom domu. U uvodu sve je nazočne pozdravila predsjednica Udruge umirovljenika Zdenci Vidica Kovačević.

– Nastavili smo tradiciju održavanja naših Sportskih igara i susreta u povodu Dana općine, a u goste su nam došle prijateljske udruge iz Belišća i Đurđenovca. Natjecanja se odvijaju u dvije discipline, elektronski pikado i belot i to u muškoj i ženskoj kategoriji. Hvala našim prijateljima koji su se odazvali, svi smo danas zajedno pobjednici jer imamo mi svi godina, sve nam je pomalo naporno, ali ne damo se, borimo se i volimo se lijepo podružiti– rekla je Kovačević, a potom je Sportske igre otvorio načelnik Tomislav Durmić.

– Moram priznati da mi je rijetko gdje na sportskim igrama ovako lijepo i opušteno. Drago mi je da se okupljate i družite s velikim osmijehom. Nažalost, istina je da vas je sve manje, ali lijepo je vidjeti da i dalje ne posustajete i da vam je srce još uvijek mlado– rekao je Durmić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content